Vær uheldig - og vind...

I denne konkurrence - den fjerde af slagsen i vores Party Poker Promotion til en samlet værdi af mere end 40.000 kr - belønner vi bad beats.

Har du haft en uheldig pokerpot hos Party Poker - en fremragende hånd der fik en kajeryster på riveren, fx - så send den til os (senest fredag 22. oktober kl. 15).

De to "bedste" bad beats vinder hver et sæde i Party Pokers "Monthly Million".

Læs mere længere nede.

 

Tredje konkurrence overstået

Det handlede om navne - de to sjoveste/mest frygtindgydende/mest opfindsomme/mærkeligste nicks ville få et "Monthly Million"-sæde hver. Og det fik på underholdende fik en række kreative brugere til at vifte med deres hittepåsomhed.

En svær opgave at vælge. Der var selvironiske og morsomme navne som "fatterminus" og "IAmPacquiao" (se dem alle - 23 i alt - i denne forumtråd) - men i sidste ende faldt vores valg på:

JackDaRiver (BetXpert-brugeren bag: Kach5)

og
Fiskestang (BetXpert-brugeren bag: Michjort)

Vinderne af den 1. konkurrence i vores Party Poker Promotion blev Cassen og Stuff.

Vinderne af den 2. konkurrence blev: Klawitter og Mjav_6.

 

Og nu er det så tid til konkurrence nr 4 i vores store Party Poker promotion, som har en svimlende værdi af mere end 40.000 kr.

Konkurrence nr 4

I denne konkurrence i vores Party Poker promotion vil vi gerne belønne alle ”taberne”. Forstået på den måde at, vi vil belønne de to brugere her på BetXpert, der igennem tiden har oplevet det værste bad beat, på Party Poker.

Reglerne er som følgende:

Man skal kunne dokumentere sit bad beat, via et screenshot, man sender til poker@betxpert. Samt skrive i vores forumtråd hvilket bad beat man har fået.

Det skal være et bad beat der er foregået på Party Poker. Det skal være et bad beat, man selv har oplevet.

Man skal have status af real money player, hos Party Poker. Alle real money spil gælder. Det er altså ligegyldigt, om det er foregået i en turnering, en sit and go, eller på et casgame bord. Det må bare ikke have foregået i et fun money spil.

Det er ikke et krav at det skal være foregået i denne uge, hvor konkurrencen kører. Man må altså gerne lede i sine gemmer, og se om man ikke kan fiske et gammelt screenshot frem, af et badbeat.

Konkurrencen er åben for alle, uanset om man er signet op til Party Poker, igennem BetXpert, eller ej.

Hvis man ikke allerede har en konto, skal man tilgå Party Poker via vores link (se anmeldelse af Party Poker her), åbne en konto og lave et minimums deposit på $25.

Jeg vil vurdere, hvorvidt det er et badbeat eller ej.

Der er ingen begrænsninger for, hvor mange screenshots, man må sende pr mand.

Konkurrencen kører frem til fredag 22. oktober kl. 15.00.

Tidligere vindere af et sæde via vores Party Poker promotion, må ikke deltage.

Til sidst er der kun tilbage at sige ”held og lykke” til jer alle sammen, ved poker bordene. Og vær ikke ked af at blive udsat for et badbeat i den næste uges tid – jo værre et af slagsen, jo bedre...

BetXperts Party Poker Promotion

Party Poker har givet os hele 12 sæder til deres ”Monthly Million” turnering i november. Monthly Million er en stor turnering (med en præmiegaranti på - ja, en million dollars) som spilles den første søndag i hver måned, med et buy in på $630.

Det er med andre ord en kæmpestor pose med value, som de har smidt efter os - de 12 sæder repræsenterer en samlet værdi af mere end 40.000 kr. Vi glæder os til at køre denne promotion og håber naturligvis at det bliver en BetXpert-pokerspiller der vinder novembers Monthly Million.

Men først skal vi have uddelt de 12 sæder, og det gør vi via en række spændende konkurrencer over de næste 6 uger.

Konkurrencerne vil være lidt utraditionelle og komme både nye og gamle Party Poker brugere til gode.

Vinder man en konkurrence, får man et sæde - i form af et token, som tilføjes vinderens Party Poker konto på selve Million Monthly-dagen: 7. november 2010. Sædet kan ikke omveksles til kontanter. Det skal understreges, at man max kan vinde 1 sæde pr mand i løbet af denne promotion.


Læs mere om Monthly Million i vores promotion-sektion (nederst på siden)


Læs mere om Party Poker