Har du en numerolog i maven? Find på et sjovt/mærkeligt poker-navn og åbn en konto hos Party Poker via et link her på siden - så har du chancen for at vinde et sæde (værdi: $630) til highroller-turneringen "Monthy Million" i november.

Første konkurrence overstået

Vinderne af den 1. konkurrence i vores Party Poker Promotion blev allerede fundet efter godt 1 døgn. "Cassen" blev den første vinder; efter blot 3 timer og 12 minutter havde han formået at vinde 30 stk HU SNG (Heads Up Sit&Go) og sendt valid dokumentation. Godt 20 timere senere fulgte "Stuff" trop.

Stort tillykke her fra til de 2 vindere: Stuff og Cassen. Held og lykke til jer begge i Monthly Million til November.

Og nu er det så tid til konkurrence nr 2 i vores store Party Poker promotion, som har en svimlende værdi på mere end 40.000 kr.

Konkurrence nr 2

Denne konkurrence henvender sig til alle der har åbnet - eller åbner - en konto hos Party Poker via et link her på BetXpert.

Hvis man ikke allerede har gjort det, skal man tilgå Party Poker via vores link (se anmeldelse af Party Poker her), åbne en konto og lave et minimums deposit på $25.

BEMÆRK: Når man vælger sit "nick" - dvs kaldenavn - skal man lægge hovedet i blød. Det er nemlig ekstra-kriteriet i denne konkurrence:

De to sjoveste/mest frygtindgydende/mest opfindsomme/mærkeligste nicks vinder et "Monthly Million"-sæde hver.

Det er altså kun et spørgsmål om at være en smule kreativ - så kan et af disse sæder til en værdi af $630 blive dit.

Dit nick skal postes i denne forumtråd senest onsdag d. 6. Oktober kl. 23:59. Herefter vil BetXperts Komité til Bedømmelse af Bizarre Poker-nicks bedømme de fremlagte nicks og udvælge to vindere. Efter at have tjekket om de lever op til ovennævnte betingelser, offentliggør vi så vinderne i forumtråden.

Held og lykke til jer alle sammen.

BetXperts Party Poker Promotion

Party Poker har givet os hele 12 sæder til deres ”Monthly Million” turnering i november. Monthly Million er en stor turnering (med en præmiegaranti på - ja, en million dollars) som spilles den første søndag i hver måned, med et buy in på $630.

Det er med andre ord en kæmpestor pose med value, som de har smidt efter os - de 12 sæder repræsenterer en samlet værdi af mere end 40.000 kr. Vi glæder os til at køre denne promotion og håber naturligvis at det bliver en BetXpert-pokerspiller der vinder novembers Monthly Million.

Men først skal vi have uddelt de 12 sæder, og det gør vi via en række spændende konkurrencer over de næste 6 uger.

Konkurrencerne vil være lidt utraditionelle og komme både nye og gamle Party Poker brugere til gode.

Vinder man en konkurrence, får man et sæde - i form af et token, som tilføjes vinderens Party Poker konto på selve Million Monthly-dagen: 7. november 2010. Sædet kan ikke omveksles til kontanter. Det skal understreges, at man max kan vinde 1 sæde pr mand i løbet af denne promotion.


Læs mere om Monthly Million i vores promotion-sektion (nederst på siden)


Læs mere om Party Poker