Vi har via en række konkurrencer uddelt seks gratis sæder til november-udgaven af Party Pokers "Monthly Million"-turnering (hvor normalt buy-in er $640). Der er altså stadig seks sæder tilbage.

En ny konkurrence er søsat. Det handler om at snakke - for sin syge moster og for et pokersæde.

Du skal simpelthen argumentere for at lige præcis DU skal have en billet til Monthly Million!

Skriv et indlæg i denne forumtråd (senest fredag 29. oktober kl. 16) og deltag i konkurrencen. Det bedste, mest overbevisende indlæg præmieres med et sæde i Party Pokers "Monthly Million". I tråden bringes eksempler på hvad man kan skrive om.

Alle Betxpert-brugere kan deltage, blot de har en Party Poker-konto med en status som real money player. Det vil sige at man (senest fredag kl 16) har foretaget en indbetaling med ægte penge.

 

Hidtidige præmievindere

Vinderne af den 1. konkurrence i vores Party Poker Promotion blev: Cassen og Stuff

Vinderne af den 2. konkurrence blev: Klawitter og Mjav_6

Vinderne af den 3. konkurrence blev: Kach5 og Michjort

Vinderne af den 4. konkurrence blev: ingen vindere...  

Og nu er det så tid til konkurrence nr 5 i vores store Party Poker promotion, som har en svimlende værdi af mere end 40.000 kr.

Endnu ikke konto hos Party Poker?

Denne uges konkurrence er åben for alle, uanset om man er signet op til Party Poker gennem BetXpert eller ej. Men man SKAL have en Party Poker-konto, og have indsat penge.

Hvis man ikke allerede har en konto, skal man tilgå Party Poker via vores link (se anmeldelse af Party Poker her), åbne en konto og lave et minimums deposit på $25.

BetXperts Party Poker Promotion

Party Poker har givet os hele 12 sæder til deres ”Monthly Million” turnering i november. Monthly Million er en stor turnering (med en præmiegaranti på - ja, en million dollars) som spilles den første søndag i hver måned, med et buy in på $640.

Det er med andre ord en kæmpestor pose med value, som de har smidt efter os - de 12 sæder repræsenterer en samlet værdi af mere end 40.000 kr. Vi glæder os til at køre denne promotion og håber naturligvis at det bliver en BetXpert-pokerspiller der vinder novembers Monthly Million.

Men først skal vi have uddelt de 12 sæder, og det gør vi via en række spændende konkurrencer over de næste 6 uger.

Konkurrencerne vil være lidt utraditionelle og komme både nye og gamle Party Poker brugere til gode.

Vinder man en konkurrence, får man et sæde - i form af et token, som tilføjes vinderens Party Poker konto på selve Million Monthly-dagen: 7. november 2010. Sædet kan ikke omveksles til kontanter. Det skal understreges, at man max kan vinde 1 sæde pr mand i løbet af denne promotion.


Læs mere om Monthly Million i vores promotion-sektion (nederst på siden)


Læs mere om Party Poker