Med vinterpausen lige rundt om hjørnet er det nu blevet tid til sidste fredagstilbud fra Bwin* i 2017. Denne gang er det på kampen AC Horsens - SønderjyskE.

Med en enkelt runde tilbage af efterårssæsonen ligger Horsens og SønderjyskE side om side, og med top 6 ikke langt væk, så er der meget på spil for begge hold i denne rundes fredagskamp.

Formen ser klart bedst ud for SønderjyskE, men ingen af holdene har tabt mange kampe på det seneste, så der er lagt op til en tæt dyst mellem to hårdt kæmpende hold.

Desuden er Horsens foruden topholdene Brøndby og FCM det eneste ubesejrede hold på hjemmebane, mens SønderjyskE har fået femteflest point af alle på udebane.

bwin* booster din gevinst med op til 250 kr., hvis kampen ender uafgjort eller med sejr til SønderjyskE

bwin* er ude med deres sædvanlige tilbud på fredagskampen, og i denne uge booster bookmakeren din gevinst med op til 250 kr., hvis kampen ender uafgjort eller med sejr til SønderjyskE, og du samtidig selv vinder på dit væddemål.

Sådan kan du få fat i den boostede gevinst:

  • Gå til bwin her.
  • Timeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner.
  • Placer et prematch-væddemål på AC Horsens og SønderjyskE for mindst 10 kroner.
  • Hvis kampen ender uafgjort eller med sejr til SønderjyskE, så booster bwin* din nettogevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus, hvis dit eget væddemål på kampen også går hjem.
  • Gevinstbonussen skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage.
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.