En af sæsonens store skuffelser, Atletico Madrid, har kniven for struben inden sjette og sidste runde af Champions Leagues gruppespil fløjtes i gang tirsdag og onsdag aften. Én sejr er det blevet til i fem kampe - 2-0 hjemme over Roma i sidste runde, og nu er madridklubbens fremtidige eksistens i turneringen delvist lagt i hænderne på Qarabag fra Aserbajdsjan. Få her et overblik over bookmakernes bedste tilbud til den nervepirrende sidste runde af Champions Leagues gruppespil, der meget vel kan blive sidste stop for den spanske storklub.

To finaler, en semifinale og en kvartfinale. Det er, hvad Atletico Madrid har præsteret i Champions League de seneste fire sæsoner. Uanset hvordan de har klaret sig i den hjemlige liga, har de år efter år leveret flotte præstationer i Europa, og igen i denne sæson var de med i feltet af favoritter til trofæet med de store ører, da turneringen begyndte.

Men ikke meget har fungeret for den næststørste Madridklub i efteråret. Efter fire skuffende kampe kom den forløsende første sejr først i runde fem i hjemmekampen mod den direkte rival til andenpladsen, AS Roma. Og det kan meget vel vise sig at være for sent. Spanierne skal sætte deres lid til, at gruppens bundprop Qarabag FK, der som bekendt sendte FCK ud i kvalifikationen og nu har udspillet sin rolle i årets turnering, kan få point med fra Stadio Olimpico. Og samtidig skal Simeones tropper et smut til Stamford Bridge og vinde over et Chelseamandskab, der risikerer at miste førstepladsen, hvis de ikke får alle tre point.

I gruppe F skal Shaktar Donetsk blot bruge et enkelt point hjemme mod, hvad der kan forventes at være et reservespækket Manchester City-mandskab, for at holde Napoli bag sig på tredjepladsen, og hverken Liverpool, Sevilla eller Juventus er endnu sikret deltagelse i playoff-kampene i foråret.

Flere bookmakere er som sædvanligt ude med flere tilbud på midtugens europæiske storkampe, og vi har her samlet de bedste tilbud til sjette og sidste runde af gruppespillet i Champions League. 

Betfair Sportsbook*: Spil for 200 kr. og få et 100 kr. gratis spil

Betfair* har et tilbud, der gælder i de forskellige Champions League-runder. Her kan man få et gratis spil på 100 kroner, som kan bruges på et hvilket som helst fodboldmarked om onsdagen, hvis man har spillet for mindst 200 kroner på tirsdagens kampe i gruppespillet i Champions League. 

Sådan gør du:

Nordicbet*: Spil for 100 kr. og få et 100 kr. live freebet

Bag låge nummer fem i Nordicbets julekalender gemmer der sig et live freebet på 100 kroner. For at få fingrene i det skal du spille mindst 100 kroner på en af kampene i sjette runde af Champions League.

Sådan gør du:

Unibet*: Spil for 200 kr. live og få to 50 kr. live freebets

Den femte december i Unibets julekalender får du mulighed for at optjene to 50 kroner live freebets. Det eneste, du skal gøre, er at spille for 200 kroner live på én af tirsdagens Champions League-kampe fra din mobiltelefon.


Sådan får du dine to live freebets:

 • Gå til kampagnen hos Unibet og tilmeld dig
 • Spil mindst 200 kr. live fra din mobil på en af Champions League-kampene tirsdag aften til mindst odds 1,40.
 • Bemærk, at kun single live bets placeret fra mobil gælder. Pre-match, kombinationsspil og bets fra computer gælder ikke.
 • Du modtager 2 x 50 kr. live freebet senest onsdag d. 6/12 kl. 14:00. De to freebets skal bruges live på en valgfri kamp indenfor syv dage.
 • Regler og vilkår gælder.

Unibet*: Forudsig første scoringsminut i tre kampe

Bettime er navnet på Unibets Champions League-konkurrence, der finder sted under hele gruppespillet i Champions League. Her skal man gætte det første scoringsminut i tre udvalgte kampe, og i hver runde er der præmier for 100.000 kroner, mens der er 10.000 kroner på højkant til den spiller, der har den laveste minutdifference efter alle seks gruppespilsrunder. I femte runde skal der gættes det første scoringsminut i Bayern München - Paris SG, Chelsea - Atletico Madrid og Real Madrid - Dortmund.

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen her.
 • Du kan kun sætte uret én gang pr. runde.
 • Du skal vælge minuttet til første scoring for enten 1. eller 2. halvleg for alle tre kampe pr. runde.
 • Man kan kun sætte uret for én runde af gangen.
 • Der vil være 6 runder i konkurrencen (alle gruppespilsrunderne).
 • Regler og vilkår gælder. 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.