Brøndby fører Superligaen og har vundet otte kampe i streg, og de er også favoritter hos bookmakerne til at tage deres niende sejr i træk, når de søndag eftermiddag på udebane møder SønderjyskE. Bwin* er ude med en kampagne, der kun gælder for nye kunder, hvor man kan få odds 7 på Brøndby-sejr. 

Det var nok de færreste, der havde troet, at FCK allerede inden vinterpausen ville være nærmest ude af mesterskabskampen, men det er ikke desto mindre, hvad Superliga-tabellen viser. Hovedstadsholdet har da også hele 14 point op til Brøndby på førstepladsen, som øjner et mesterskab for første gang siden 2004/2005-sæsonen. 

Brøndby har vundet de sidste otte kampe i Superligaen, og de er ubesejret i 11. Teemu Pukki er kommet i målhumør igen, da han scorede hattrick i forrige runde mod FC Nordsjælland, mens han scorede et enkelt mål i den seneste kamp mod Silkeborg. Holdet fra Vestegnen har tidligere haft det svært på udebane, men også her har Alexander Zornigers tropper fundet en taktik, der virker - fire sejre i træk, er det blevet til, heriblandt en derby-sejr på 1-0 over FCK. 

Brøndby møder SønderjyskeE på udebane søndag den 3. december klokken 16, og hos bwin* er oddset på en sejr til Brøndby i skrivende stund på 1,62, men det odds booster de til odds 7 for nye kunder, der opretter sig hos dem gennem linket nedenunder. 

Sådan får du odds 7 på Brøndby-sejr mod SønderjyskE

  • Klik her og opret dig som ny kunde (du skal være mindst 18 år) hos bwin
  • Spil for maksimalt 100 kroner på, at Brøndby vinder over Sønderjyske på 1X2-markedet til det almindelige odds. Kun enkeltspil gælder, og det skal sættes før kampstart.
  • Hvis Brøndby vinder kampen, får du udbetalt differencen mellem det spillede odds og odds 7 som et freebet. 
  • Freebettet bliver overført til din konto senest 48 timer efter afgørelsen, og det skal bruges indenfor syv dage. Vinder du på freebettet, udbetales nettogevinsten til din bwin-konto.
  • Ved tilmelding til denne kampagne, kan man ikke bruge bwins almindelige velkomsttilbud.
  • Kampagnen udløber, når kampen mellem SønderjyskE - Brøndby starter søndag den 3. december kl. 16.00. 
  • Indbetalinger med Moneybookers/Skrill, Neteller og PaySafe Card kvalificerer sig ikke til denne kampagne.
  • Regler og vilkår gælder.