Landskampspausen er forbi, og der er igen Superliga på programmet, når der er dømt oprykker-duel i Helsingør, hvor hjemmeholdet tager imod Hobro. Det betyder samtidig også, at bwin* er klar med deres sædvanlige fredagstilbud på Superligaen.

Landskampspausen er ovre, og selvom det blev til dansk kvalifikation til VM efter en flot 1-5-sejr i Dublin, så er der nok nogle personer, der er glade for at se Superligaen tilbage på skærmen og stadion.

16. runde i Superligaen skydes i gang med en oprykkerduel mellem FC Helsingør og Hobro. To oprykkere, der befinder sig i hver deres ende af tabellen. FC Helsingør leverede en fin præstation inden landskampene i Herning mod et stærkt FC Midtjylland-hold.

Hobro har præsteret flot som oprykker og indtager på nuværende tidspunkt 4. pladsen. Holdet har været godt hjulpet på vej af Pål Kirkevold, der med 13 mål har vist storform og indtaget førstepladsen på Superligaens topscorerliste. 

bwin* booster din gevinst med op til 250 kr., hvis begge hold scorer i kampen

bwin* er ude med deres sædvanlige tilbud på fredagskampen, og i denne uge booster bookmakeren din gevinst med op til 250 kr., hvis begge hold kommer på tavlen i kampen, og du samtidig selv vinder på dit væddemål.

Sådan kan du få fat i den boostede gevinst:

  • Gå til bwin her.
  • Timeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner.
  • Placer et prematch-væddemål på FC Helsingør – Hobro for mindst 10 kroner.
  • Hvis begge hold scorer i kampen, så booster bwin* din nettogevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus, hvis dit eget væddemål på kampen også går hjem.
  • Gevinstbonussen skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage.
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.