BetXperts Premier League-ekspert Thomas Schyth har besøgt Unibets studie for at optage en podcast omkring de to forestående europæiske finaler i Europa League og Champions League sammen med Unibets spilekspert Jacob Hansen. Podcasten er produceret i et samarbejde mellem Unibet og BetXpert

Allerede den 16. maj fløjtes Europa League-finalen mellem Marseille og Atletico Madrid i gang af den hollandske dommer Björn Kuipers, når Lyons hjemmebane lægger græsstæppe til opgøret. 

Både Thomas Schyth og Jacob Hansen mener begge, at Atletico Madrid er klare favoritter i Europa League-finalen. Og den vurdering deler de også med bookmakerne, hvor det højeste odds i skrivende stund er 1,70 på den spanske favoritsejr. 

"Atletico Madrid hviler så meget i det, de kan. Og de er så gode til at vente og vente, ind til øjeblikket er der. Og som regel slår de så til, og så er de ufatteligt stærke til at lukke af i egen ende," siger Jacob Hansen i podcasten. 

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Thomas Schyth påpeger, at der er flere faktorer, der dog kan tale i Marseilles favør. Kampen spilles som bekendt i Lyon, lidt over 300 kilometer fra havnebyen Marseille, og det er derfor i mere vante omgivelser end for Atletico Madrid-spillerne. Derudover er det også vigtigt at påpege, at Atletico Madrids træner, Diego Simeone, har karantæne i kampen, da han blev bortvist til tribunen efter flere brokkerier i den første semifinalekamp mod Arsenal. Hvilken betydning får det mon for holdet, hvis det da overhovedet får en betydning? 

1X2 odds, Marseille - Atletico Madrid, Ons. 16. maj. 2018 kl. 20:45

Marseille

Uafgjort

Atletico Madrid

Champions League-finale: Kort til Trent Alexander-Arnold?

Bookmakerne spår en noget mere tæt Champions League-finale den 26. maj på det olympiske stadion i Ukraines hovedstad, Kiev. Dog er Real Madrid favoritter. Og den favoritværdighed er berettiget, mener Premier League-ekspert Thomas Schyth. Han hæfter sig især ved, at Liverpools forsvar har været for svagt, hvor de har lukket for mange mål ind i sæsonen . 

Det har dog set bedre ud efter jul, hvor Virgil van Dijk kom til Merseyside-klubben fra Southampton, gør Thomas Schyth opmærksom. Men det var nu ikke videre kønt i semifinalerne mod Roma, hvor en 5-0-føring på Anfield blev til en 5-2-sejr, mens en 1-0-føring og en 2-1-føring blev til et 4-2 nederlag i returopgøret. Der skal lukkes gevaldigt ned for Real Madrid-offensiven, hvis The Reds skal gøre sig forhåbninger om at vinde Champions League-trofæet og sætte en stopper for Real Madrids massive dominans i Europas fineste turnering. Den spanske kongeklub har nemlig vundet Champions League to år i træk og mangler nu kun en enkelt sejr for at fuldføre hattricket. 

"En mand (kollega i midterforsvaret Virgil van Dijk, red.), der kan få selv Lovren til at spille godt i forsvaret, kan altså nogle ting. Det ser ser bedre ud på den front, omend jeg stadig ikke tror, at det er nok," siger Thomas Schyth med henvisning til Liverpools defensive problemer. 

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

"Meget afhænger af, hvordan man stiller op. Kan man eksempelvis spille Nathaniel Clyne i form til højrebacken? For hvis jeg var Liverpool, ville jeg langt hellere have Clyne til at dække op for Ronaldo, end jeg ville have Trent Alexander-Arnold, som jeg ikke tror, kan håndtere ham. Han er fysisk underlegen, og jeg synes ofte, at han placerer sig forkert i forsvaret, hvor han giver plads på indersiden, og det må du aldrig give Ronaldo," siger Thomas Schyth om et muligt værdispil på kort til Trent Alexander-Arnold i kampen.

Da podcasten blev produceret i sidste uge, var der endnu ikke odds på kort til de forskellige spillere, men Unibet er nu kommet ud med odds 3,75 på kort til Trent Alexander-Arnold. LeoVegas og 888sport har det samme odds.

1X2 odds, Real Madrid - Liverpool, Lør. 26. maj. 2018 kl. 20:45

Real Madrid

Uafgjort

Liverpool

Lyt til podcasten på linket her. Eller i afspilleren nedenunder:

Podcasten er produceret i et samarbejde mellem Unibet og BetXpert og er den anden podcast ud af fire.