Her får du BetXperts optakt med odds til FCK – FCM. Du finder også seneste trupnyt til opgøret, der spilles på søndag. 

Både F.C. København og FC Midtjylland var i aktion i Europa i torsdags. Førstnævnte vandt flot med 3-1 ude over Slovan Bratislava, mens sidstnævnte lidt skuffende fik 1-1 hjemme mod Ludogorets.

Nu gælder det så Superligaen, hvor de to hold tørner sammen i det, man lidt kækt kan kalde for et tidligt guldbrag. 

Nederst i optakten finder du seneste trupnyt samt bud på de to holds startopstillinger. Her og nu kigger vi på de bedste odds til braget i Parken. 

Oddsboost: Få odds 10,00 på FCK-sejr og odds 15,00 på FCM-sejr 

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto
  • Spil maks 50 kroner på enten FCK- eller FCM-sejr
  • Få odds 10,00 på FCK-sejr - normalodds er 2,20
  • Få odds 15,00 på FCM-sejr - normalodds er 3,20
  • Du vælger selv din vinder
  • Du skal oprette dig og spille inden kampstart
  • Hvis du vinder, får du din gevinst udbetalt umiddelbart efter kampen
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med eventuel gevinst

Hent tilbud her

Odds på FC København – FC Midtjylland: en målfest i vente?

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på FC København – FC Midtjylland. FCK er favoritter, men mindst lige så interessant er det, at bookmakerne tror på over 2,5 mål. Tror du også på en målrig og underholdende kamp, bør du tune ind på TV3+ eller Viaplay søndag klokken 18.00.

Odds på FCK - FCM (1X2) Højeste odds Bookmaker
F.C. København 2,10
Uafgjort 3,90
FC Midtjylland 4,05
Odds på FCK - FCM (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
F.C. København (-1 Asian) 3,15
FC Midtjylland (+1 Asian) 1,46
Odds på FCK - FCM (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,71
Under 2,5 mål 2,27
Over 3,5 mål 2,85
Under 3,5 mål 1,51
Odds på FCK - FCM (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Nej 2,35
Odds på FCK - FCM (målscorer) Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,60
Pep Biel scorer 3,60
Luther Singh scorer 3,80
William Bøving scorer 5,00
Jens Stage scorer 5,50
Davit Khocholava scorer 15,00
Júnior Brumado scorer 3,40
Pione Sisto scorer 4,90
Gustav Isaksen scorer 4,40
Evander scorer 4,75
Raphael Onyedika scorer 12,00
Erik Sviatchenko scorer 11,00

OBS: Odds på FCK – FCM er fra fredag den 17. september klokken 10.44. 

Odds på FC København – FC Midtjylland hos LeoVegas

Bookmakernes FCK – FCM odds viser os, at ”Løverne” skal nære det største håb om tre point. Bedste odds på hjemmeholdet er således 2,10 hos LeoVegas*. Dette imens du får odds 4,05 hos Onsidebetting* på FC Midtjylland-sejren. Tror du mest på et kryds i nationalarenaen, er der odds 3,90 at hente hos Onsidebetting*

Bookmakerne tror som nævnt på, at vi får en kamp med masser af mål. Lige nu er ComeOn* og Onsidebetting* markedsførende med odds 1,71 for over 2,5 mål. FCK har da også nærmest scoret efter behag i denne sæson. Dog har de til tider været gode til at holde nullet, men FC Midtjylland har bestemt spillerne til at gøre livet svært for FCK-forsvaret. 

F.C. København - kan de stoppes?

Holdet fra Parken fortsætter den imponerende stime med kampe som ubesejrede i sæsonen. Med 3-1-sejren ude over Slovan Bratislava i Conference League er de hvidklædte nu oppe på hele 15 opgør i træk uden at have lidt nederlag. Hertil kommer, at de seneste ni kampe alle er vundet. 

Inden mødet med Slovan Bratislava havde ”Løverne” tilmed holdt nullet fire kampe i streg. Dermed må al krisesnak vedrørende F.C. København for længst siges at være helt forstummet. 

Selve spillet mod slovakkerne vil ikke blive husket som det bedste FCK-spil i mands minde. Det var dog udmærket og nok til at stække et hold, som reelt kun havde én trussel; målscorer Ezekiel Henty. 

Nu gælder det så et tidligt guldopgør mod rivalerne fra FC Midtjylland. ”Ulvene” havde overtaget i sidste sæson, hvor de vandt to ud af fire opgør. Herudover vandt FCK ét, og én kamp endte uafgjort. 

Med ni sejre i ryggen samt en masse clean sheets har FCK fået en noget nær optimal optakt til mødet mod FCM. 

FC Midtjylland - gennembrud lurer for ung komet

”Ulvene” fra Midtjylland måtte omvendt gå lidt slukøret i bad efter torsdagens Europa League-opgør mod Ludogorets. Bo Henriksens mandskab var klart bedst, skabte flest chancer og holdt bulgarerne fra fadet. Et afrettet skud og en opmærksom angriber gjorde dog, at Ludogorets fik udlignet til 1-1, hvilket blev kampens resultat. 

Det ændrer imidlertid ikke på, at vicemestrene er inde i en resultatmæssig god periode. De har kun tabt én ud af de seneste fem kampe, hvilket var ude mod Brøndby IF. Det kan naturligvis ske for alle Superliga-hold. 

I den seneste kamp vandt holdet fra Herning med 2-0 hjemme mod FC Nordsjælland. Ved den lejlighed åbnede unge Gustav Isaksen målscoringen, hvilket også var tilfældet torsdag aften hjemme mod Ludogorets. Med disse mål samt salget af profilen Anders Dreyer er der nu en del, som tyder på, at U21-landsholdsspilleren kan stå foran sit endelige gennembrud i den store klub.

Det skal blive spændende at se, om kometen kan følge trop på præstationerne, når han og holdkammeraterne gæster Parken søndag aften. 

FCK – FCM: trupnyt

Denne optakt til FC København – FC Midtjylland giver dig også seneste trupnyt. Vi lægger naturligvis ud med hjemmeholdet.

F.C. København
FCK var for tredje kamp i træk uden midtbanemand Rasmus Falk, da de torsdag aften vandt over Slovan Bratislava. Det vides endnu ikke, om den tidligere OB-spiller også er ude til dette topopgør mod FC Midtjylland. 

Bud på FCK’s startopstilling mod FCM (4-2-3-1):
Grabara; Kristiansen, Boilesen, Khocholava; Diks; Lerager, Zeca; Bøving, Biel, Stage; Wind

F.C. København har stillet således op i de seneste tre kampe, og det gør de nok også på søndag. Bliver Rasmus Falk klar fra start, erstatter han dog nok Lukas Lerager. 

FC Midtjylland
”Ulvene” venter stadig på, at nyindkøbte Marrony får sin debut. Det hedder sig, at han træner med, men at han endnu ikke er helt klar til at komme i kamp. Det var han i hvert fald ikke torsdag aften. Tiden må vise, om sagen er en anden her på søndag. 

Herudover er førstemålmand Jonas Lössl også tvivlsom, da han døjer med ryggen. Slutteligt er det værd at nævne, at Jens-Lys Cajuste endnu ikke har været i aktion i sæsonen. Det var hele tiden ventet, at han skulle sælges i sommertransfervinduet, men den mission glippede. Svenskeren er til rådighed, men træner Bo Henriksen har endnu ikke valgt at benytte sig af ham. 

Bud på FC Midtjyllands startopstilling mod FCK (3-4-3):
Olafsson; Juninho, Sviatchenko, Dalsgaard; Paulinho, Evander, Onyedika, J. Andersson; Sisto, Brumado, Isaksen