Du har nu muligheden for at deltage i den store Wimbledon 2022-konkurrence hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på 11.100 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor tennisområdet, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Wimbledon-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 11.100 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du skal udvælge 30 spillere, som du tror vil gøre det godt under den forestående Wimbledon-turnering.

Sådan deltager du i Zweelers Wimbledon-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Wimbledon”
  • Prisen er 52,07 kroner per hold (du må købe op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er mandag den 27. juni klokken 12.10

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på tennisikonet, nummer tre fra venstre. 

Nu kommer der en masse tennisturneringer frem - heriblandt en masse Wimbledon-turneringer. Vælg den, som blot hedder "Wimbledon", og som har en præmiepulje på 11.158 kroner. 

Alternativt: Brug genvejen via det orange billede, der befinder sig lige under sportsikonerne. 

Se også BetXperts store Wimbledon 2022 optakt

Koncept – udvælg 30 spillere

Du skal udvælge dig 30 spillere, som du tror vil gøre det godt under Wimbledon 2022. Bemærk, at du både har mulighed for at vælge mandlige og kvindelige spillere. 

Spillerne er delt op i kategorier fra A- til G-spillere. Du må maksimalt tage to A-spillere, to B-spillere, fire C-spillere, fire D-spillere, seks E-spillere, seks F-spillere og helt op til 30 G-spillere. 

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du vælger spillere. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Hver gang dine udvalgte spillere går videre, får du point. 

Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at ramme plet i en forudsigelse af, hvem der vinder Wimbledon for henholdsvis mænd og kvinder, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Her har du en oversigt over pointene:

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige godt 52 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 11.100 kroner. Førstepræmien lyder på dejlige 2.200 skattefrie kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 450 hold til konkurrencen. Bemærk dog, at det kun er de 39 hold, der har betalt for at være med. Hvis du vil være med i kampen om pengepræmierne, skal du lægge de små 52 kroner. 

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 2.200 kroner til den heldige og dygtige vinder af Wimbledon. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 2.231 kroner
2.-præmie: 1.317 kroner
3.-præmie: 905 kroner
4.-præmie: 741 kroner
5.-præmie: 617 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 41, som får 51 kroner for anstrengelserne. 

Konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler** har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor tennis. Det er ikke mindst indenfor cykling, hvor Zweeler** til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler** vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.  

Se eventuelt alle BetXperts ekspert tips