Du har nu muligheden for at deltage i den store cykelkonkurrence Tour de France (15+5) hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder i skrivende stund på lige over 260.000 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor cykelområdet, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Tour de France (15+5)-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 260.000 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du skal udvælge 15 Tour de France-ryttere, som du tror, vil gøre det godt under den forestående Grand Tour. 

Sådan deltager du i Zweelers Tour de France (15+5)-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Tour de France (15+5)”
  • Prisen er 93,10 kroner per hold (du må købe op til 50 hold)
  • Fristen for tilmelding er lørdag den 1. juli klokken 11.55

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på cykelikonet yderst til venstre.

Du vil nu se en lang række af cykelkonkurrencer komme frem. Her skal du så vælge "Tour de France (15+5)".  

Alternativt: Brug genvejen via det grønne billede, der befinder sig lige under sportsikonerne. 

Koncept – udvælg 15 + 5 ryttere

Du har frit slag til at udvælge de i alt 20 ryttere, som du tror mest på. Ergo er der intet budget, du skal overholde. Der er heller ikke noget med, at du kun må vælge x antal ryttere i diverse kategorier. Der er frit slag. 

De første 15 ryttere, du udvælger dig, ryger ind på dit starterhold. Det er som udgangspunkt dem, du ønsker at have hele løbet igennem. Deltager du med flere hold, så vil der være begrænsinger for, hvor ens disse kan være. Her vil spillet dog gøre dig opmærksom på, om du skal ændre noget.

Skulle det alligevel ske, at en eller flere af dine ryttere må udgå af Tour de France, er det, at dine fem reserver kommer i spil. Den reserve, du vælger først, er den, som først kommer ind på dit hold, når/hvis du har en rytter, som udgår. Ergo er det måske ikke helt lige meget, hvilken rækkefølge du vælger dine fem reserveryttere i. 

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du stiller hold. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Jo bedre dine ryttere slutter, desto flere point optjener du. 

Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at ramme plet i en række forudsigelser af løbet, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Her har du en oversigt over pointene:

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige godt 93 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 260.000 kroner. Førstepræmien lyder på intet mindre end 22.300 kroner. Der er i skrivende stund 771 deltagende hold

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 22.300 kroner til den heldige og dygtige vinder af Tour de France (15+5). Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 22.343 kroner
2.-præmie: 13.420 kroner
3.-præmie: 9.226 kroner
4.-præmie: 7.548 kroner
5.-præmie: 6.290 kroner
Opdateret 23. juni 2023 kl. 16.10

Der er pengepræmier ned til nummer 401, som får 124 kroner for anstrengelserne. 

Konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler** vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.

Se eventuelt alle BetXperts ekspert tips