Der er masser af hjælp at hente på BetXpert, når du skal sætte dit drømmehold til EM 2016. Vi har trupper, skader, straffesparksskytter, EM-kampprogram og formodede startopstillinger klar til dig.

Om lidt begynder sommerens helt store fodboldbegivenhed. EM i Frankrig sparkes i gang fredag 10. juni med åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien.

Det er til disse begivenheder blevet populært at lave managerspil og drømmehold, hvor man kan dyste med venner og kollegaer om at være den bedste EM-manager. Det er dog ikke kun sjov og ballade - der er nemlig store præmier til vinderne, så det kan sagtens betale sig at sætte sit hold rigtigt.

Men det kræver lidt omtanke, for hvad nytter det at købe spillere, som alligevel ender på bænken? BetXpert giver en hjælpende hånd.

Besøg vores EM guide for inspiration

For at komme godt fra start, kan du med fordel tjekke EM-kampprogrammet. Hvem møder let modstand, og hvem kan overraske i hver enkelt runde? 

Trupperne er nu også endeligt udtaget - se hvem de forskellige nationer har taget med.

En anden interessant ting at tage med i sine overvejelser, og som kan være afgørende, er holdenes straffesparksskytter. Det er "lette" mål og kan give gode point. Få overblikket over skytterne her.

Det er også relevant at kigge på, hvem der kan blive assistkonge og score en masse point. Derfor har vi her lavet et overblik over alle nationernes dødbold-specialister.

Omvendt kan dine spillere også spænde ben for dig. Du får naturligvis minuspoint for gule og røde kort. Derfor er det vigtigt at få styr på hvilke spillere, der er kortglade og er bisser på banen. Få det forkromede overblik her.

Vil du nørde endnu længere ned i stoffet, så kan du også undersøge hvilke dommere, der normalt uddeler flest advarsler og røde kort. 

Sidst, men ikke mindst, så skal du ind og tjekke vores oversigt over samtlige 24 hold, hvor du kan se de formodede startopstillinger. Derudover kan du også læse om optakt til kampene, holdenes taktik, præstationer i kval- og testkampe samt odds på deres videre færd i turneringen.

Når du har sat dit drømmehold, så husk også lige at deltage i BetXperts store EM-konkurrence, hvor du helt gratis kan deltage og være med i kampen om kontantpræmier for 105.000 kroner.

Managerspil i BetXperts forum

I BetXperts forum er der også gang i et Managerspil, som alle kan deltage i. Gruppen administreres af den garvede ekspert Mike Larsen.

Navnet på gruppen er "BetXpert EM gruppe" med koden Hurrikane2015.

Det koster 200 kroner at deltage pr. hold, og det er muligt at have maks. to hold med i gruppen. Når der overføres, skal der skrives holdnavn eller brugernavn på holdet.dk*, så Mike kan finde rundt i det.

Bankoplysninger: 
Reg.nr.: 9296 
Konto: 4568049476 

MobilePay: 61394067 

Gå til Manager-tråden her