BetXperts eksperter kom flot fra land i 2020, da januar måneds 185 spil sikrede en tilbagebetalingsprocent på 104.

2019 startede ikke godt for BetXperts eksperter, der måtte nøjes med en tilbagebetalingsprocent på 97. Det skulle gøres bedre i den første måned i 2020, og det formåede eksperterne til fulde at klare.

Årets første måned bød på 185 spil fra eksperterne, hvor i alt 16 bidrog med spil. Den samlede tilbagebetalingsprocent på de 185 spil kom til at lyde på flotte 104.

Det skete ikke mindst med god hjælp fra nogle af panelets flittigste aktører. Således havnede tenniseksperten Jesper Nyenstad på imponerende 129 i tilbagebetalingsprocent efter 42 spil.

Amerikansk, italiensk og sydamerikansk

Flere andre eksperter markerede sig også stærkt. Mick Kristensen, der dækker NBA, noterede sig for en tilbagebetalingsprocent på 137 efter syv tips, mens Mark Blucerchiato, der fokuserer på Serie A, fik en tilbagebetalingsprocent på imponerende 160, ligeledes efter syv tips.

Endelig er det også værd at nævne panelets comeback kid, Frank Pilantra, der nåede fire sydamerikanske tips, hvoraf de tre var fuldtræffere. Det resulterede i en tilbagebetalingsprocent på 123.

Den næstmest aktive tipper i januar, snekongen Nicolai Kristensen, ramte panelets gennemsnit, 104, for sine 35 spil.

Et kedeligt farvel

Mens tilbagebetalingsprocenten var god i januar, var det kedelige moment Asger Hess-Olesens farvel. Panelets mest rutinerede mand takkede af efter imponerende 2.140 tips og en tilbagebetalingsprocent på uhørte 112.

BetXpert skylder Asger Hess-Olesen en kæmpestor tak for en forbilledlig og utrættelig indsats gennem årene og ønsker ham alt det bedste fremover.