BetXpert-panelet har igen åbnet dørene og hentet ny forstærkning til vores skarpe hold. Vi er meget stolte over, at det er lykkedes at udvide vores ekspertpanel med den erfarne Jonas Bjerregaard.

Der er virkelig fart på vores ekspertpanel, der med stor succes er kommet stormende fra startblokken i 2022.

Vi smider mere kul på, og det er en fornøjelse at tage den glødende Blackburn Rovers-fan Jonas Bjerregaard med ombord som ny fodboldekspert.

Vi kan især se frem til at få spilforslag fra den engelske Championship, men bliv ikke overrasket, hvis der også dukker spilforslag op fra Jonas fra andre ligaer; som den australske A-League eller endda estisk eller nigeriansk fodbold.

Flere har nok allerede stødt på spilforslag fra Jonas på andre spilsider tidligere, og vi har hevet fat i Jonas Bjerregaard for at høre lidt nærmere om vores nyeste ekspert.

Adskillige bettingprojekter og overskud

Her er tale om en ekspert, som ikke er bleg for at søsætte nye projekter ved siden af eksperttjansen. 

Jeg er 40 år og arbejder til daglig med jura. Jeg har sportsbettet i cirka 20 år. De sidste par år har været mere seriøst, selvom det formentligt aldrig flytter sig væk at være at på hobbyplan.

- Jeg har altid haft et stort drive i forhold til bettingprojekter. Jeg startede således ValueBets for tre år siden sammen med en god kollega.

- Sidste år startede jeg Bettingligaen, hvor mange af landets betting-profiler deltog.

- Begge projekter havde dog en kort levetid, da jeg til tider undervurderer, hvor meget tid sådanne projekter kræver.

Som nævnt er BetXpert ikke Jonas' første arbejsplads, hvor han har ageret ekspert. Ved sit seneste ophold på en konkurrerende side efterlod Blackburn Rovers-fanen sig et flot regnskab. 

- Jeg har været ekspert på flere danske sites med fin succes. Senest sluttede jeg med en tilbagebetalingsprocent på 108 procent for cirka 180 spil.

Fokus er rettet mod de større markeder 

Jonas Bjerregaard er en alsidig ekspert, der bestemt ikke er bleg for at plukke de lavthængende frugter; det vil sige spille på ligaer, som ikke hører til de allerstørste af slagsen, hvorfor det ofte er lidt nemmere at fange bookmakerne på det forkerte ben.

- Jeg har eksperimenteret rigtig meget gennem de seneste år. I starten spillede jeg meget spillerspecials, kortspil og hjørnesparksspil.

- Det er gode startmarkeder, da det er let at finde værdi, hvis man bevæger sig i ligaer, som man kender til. Ulemperne er, at markederne ikke er særligt likvide, og bookmakernes limits er mere et spørgsmål om ”when” og ikke ”if”.

- Jeg har derfor de seneste tre år bevæget mig gradvist mere og mere over til 1X2- og over/under-markederne.

- Jeg er særligt engageret i EFL-rækkerne i England, hvor jeg har fulgt med i små 25 år. Jeg har mange kilder og kontakter i England, og jeg følger særligt Championship og League One, hvor jeg har et godt kendskab til de enkelte spillere, managers etc. 

- Jeg ser desuden så mange kampe, som det er mig muligt. Jeg vælger altid Premier League og Champions League fra for at kunne følge disse mindre rækker.

- Foruden de førnævnte rækker, som er forholdsvist store markeder, så har jeg flere nicher, som jeg følger meget med i: estisk fodbold (de tre bedste rækker, red.), nigeriansk fodbold, A-League og russisk ungdomsishockey (MHL, red.). Jeg har tidligere delt rigtig mange spilforslag fra disse turneringer. 

Hvad kan BetXpert-brugerne så forvente?

Selvom det er en bred vifte, som Jonas potentielt kunne komme med spilforslag til, vil den nye ekspert forsøge at indskrænke sit felt en smule. 

- Mit fokus bliver på de større markeder i EFL og A-League. Jeg kan ikke afvise, at en af mine niche-tilbøjeligheder dukker op, men jeg vil prøve at nedtone det lidt i forhold til tidligere.

- Det er vigtigt for mig, at der bliver delt flere spil på de store markeder, da jeg synes, at det har gået meget op i specials de senere år.

- Jeg tager imidlertid oftest mine spil tidligt, da jeg har mine spidskompetencer i at skanne markedet tidligt og finde oplagt værdi. Den kritiske vil have ret i, at dette går lidt udover, hvor meget man kan sætte af penge på det enkelte spil. 

Jonas Bjerregaard indrømmer meget ærligt, at han førhen ikke var den største fan af BetXpert.com. Det har dog ændret sig til det bedre. 

- Jeg må indrømme, at jeg tidligere ikke har været så stor fan af siden. Den har altid været meget professionel med mange gode spil, optakter og brugbare informationer og værktøjer. Jeg synes imidlertid, at analysekoncepterne har været lidt stive, og der har været en hård tone fra tid til anden blandt brugerne.

- Jeg ser imidlertid klare tegn på forandring og forbedring. Det er blevet et miljø, som jeg gerne vil være en del af.

- BetXpert har en meget seriøs brugerskare. Det giver muligheder for meget god bettingsnak og feedback. Det har jeg savnet andetsteds.

- Jeg håber derfor, at jeg kan bidrage til konstruktiv bettingdialog og samtidig lære fra mig – og lære af andre.

Den nye ekspert afslutter med at sige, at han glæder sig til at komme i gang, og at han håber på, at tallet i bunden af regnskabet får den rigtige farve. 

Herfra skal der lyde et stort velkommen. Jeg håber, at I brugere også vil tage godt imod Jonas, og I kan følge hans spilforslag her samt på forsiden, hvor alle spilforslag kommer op.