Årets udgave af Vild med Dans nærmer sig sin afgørelse. I aften er der semifinale i Vild med Dans 2018, og Danske Spil* har odds på, hvem der ryger ud, og hvem der går i finalen. 

Bookmakerne har i år haft store problemer med at sætte odds på, hvem der er røget ud fra program til program i årets Vild med Dans.

Spil på Vild med Dans hos Danske Spil her

Danske Spil har overfor BetXpert erkendt, at det har været usædvanlig svært at pege de rigtige deltagere ud, men det forhindrer dem ikke i at forsøge igen inden aftenens semifinaler.

Molly Egelind har siden første program været en af favoritterne til at vinde hele showet, og Danske Spils oddssættere føler sig da også ganske sikre på, at hun danser sig i finalen i aften.

Odds på semifinalerne i Vild med Dans: Hvem snubler på målstregen

Vild med Dans 2018 har givet flere overraskelser, og tror man på endnu en af slagsen i aften, kan man score sig et tocifret odds på, at favoritten ryger.

Hvem ryger ud af fredag den 16. november?

Bedste odds Bookmaker
Esben Dalgaard og Mille Funk 1,36

Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir

3,40
Molly Egelind og Mads Vad 13,00

Samlet tbp: 94,0 %. Vild med Dans odds er senest opdateret den 16. november kl. 12:35. 

Hvem vinder Vild med Dans 2018?                 

Bedste odds Bookmaker
Molly Egelind og Mads Vad 1,33

Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir

4,50
Esben Dalgaard og Mille Funk 12,00

Samlet tbp: 94,6 %. Vild med Dans odds er senest opdateret den 16. november kl. 12:35. 

Op til seerne

”Vi vil blive meget overraskede, hvis ikke Molly Egelind står i finalen. Hun har været vores favorit hele vejen igennem showet, og hun er også den bedst dansende af alle deltagerne. Derfor giver det også pengene hele 13 gange igen, hvis Molly Egelind stemmes ud i denne uge,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*.

I skrivende stund giver Molly Egelind odds 1,25 som endelig vinder af Vild med Dans 2018. Simon Stenspil giver 4,50, mens Esben Dalgaard giver odds 10. Ifølge Peter Emmike Rasmussen er det seerne, der bliver afgørende i aftenens program. 

”Det bliver en tæt duel mellem Esben Dalgaard og Simon Stenspil, om hvem der snupper den sidste plads. Og her bliver seerstemmerne meget afgørende, fordi antager vi, at Molly Egelind igen får flest stemmer af dommerne og også får flest stemmer af seerne, så ryger den af de to mandlige nydansere, der får færrest seerstemmer,” siger han.

Esben Dalgaard ryger

Esben Dalgaard var fra begyndelsen en af de helt store underdogs, da han er født med klumpfod og måtte opereres flere gange som spæd.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra serierne 1864 og Gidseltagningen, er favorit til at ryge ud i aften.

”Esben er den eneste af de tre tilbageværende deltagere, der har været i omdans, og det har han været to gange. Og så er han oppe imod Simon Stenspil, som har været førsteudfordrer til Molly Egelind igennem stort set hele showet. Derfor peger vi også på Esben som den, der trækker det korteste strå og ryger ud af Vild med Dans, hvilket vores odds på 1,35 også indikerer,” siger Peter Emmike Rasmussen.