Bookmakerne har indtil videre famlet rundt i forsøget på at gætte på, hvem der ryger ud af Vild med Dans fra program til program. Oddsansvarlig hos Danske Spil kalder det "vanvittig svært at vurdere".

Det vil være synd at sige, at bookmakerne har ramt ret meget rigtigt i deres forudsigelser af, hvem der bliver elimineret i denne sæsons udgave af Vild med Dans.

Producerne bag showet havde i år valgt at vende tilbage til et format, hvor ingen deltagere røg ud i første runde, men i anden runde kunne man hente odds 10 på, at Emil Thorup røg ud, og i tredje runde gav et exit til Adam Duvå Hall hele odds 36. I runde fire var det så Rosa Kildahls tur, hvor højeste odds hos bookmakerne før showet var 9,50, inden Lars Christiansen i sidste uge dansede af til odds 7.

Indtil videre har bookmakerne altså været historisk dårlige til at vejre stemningen hjemme i stuerne fredag aften, og hos Danske Spil klør oddssætterne sig da også godt og grundigt i hovedbunden.

Spillerne kan heller ikke finde ud af det

"Vi har slet ikke ramt nogen af favoritterne endnu. Men det er ikke, fordi kunderne har været frygtelig uenige i vores vurdering. Kunderne har vundet en lille smule, men det er ikke ret meget. Oddset-spillerne har jo haft lige så svært ved at vurdere, hvem der får stemmerne hjemme fra stuerne," siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, til BetXpert og fortsætter:

"Vi kan jo alle sammen se, at Lars Christiansen og Rolf Sørensen har haltet noget efter rent dansemæssigt, og så har det været lidt et puslespil for os at finde ud af, hvornår populariteten stopper, og det kun er det dansefaglige, der er afgørende. Det skete jo så for Lars Christiansen i fredags. Og nu er spørgsmålet så, om Rolf er den næste, der står for skud. Vi vælger at tro, at han lever en uge eller to mere, men det kan jo godt være, at han ikke gør."

I skrivende stund giver et exit til Rolf Sørensen fredag aften odds 5 hos Danske Spil, og det odds kan fås endnu højere hos Unibet og Bet365.

Vild med Dans Odds: Hvem bliver den næste til at ryge ud?

Også Unibets oddssættere har røde ører efter de første fem runder af Vild med Dans. Ifølge pressechef Per Marxen kalder de udviklingen i programmet "ekstremt tilfædig" og konstatere "at seerstemmerne og dommernes point er så langt ude af sync, at det har været endog meget svært at gennemskue." 

Her er bookmakernes bedste odds på aftenens eliminering.

Hvem ryger ud af Vild med Dans fredag den 5. oktober?

Bedste odds Bookmaker
Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann 2,10 Danske Spil
Lucy Love og Michael Olesen 3,00
Rolf Sørensen og Karina Frimodt 6,50 Bet365

Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard

7,00 Danske Spil
Esben Dalgaard og Mille Funk 26,00 Bet365
Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen 50,00 Unibet
Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir 81,00 Bet365
Molly Egelind og Mads Vad 81,00 Bet365

Emmelie de Forest elimineres i aften

Favoritter til at ryge i omdans i sæsonens sjette show er Lucy Love og Emmelie de Forest. Sidstnævnte var flere bookmakeres favorit til at slutte sæsonen som vinder, men det er der blevet lavet godt og grundigt om på i de første fem programmer.

Fælles for de to sangerinder er, at de tidligere har været i omdans to gange. Senest var Emmelie de Forest i omdans mod Lars Christiansen, men trak altså det længste strå. Det tvivler Danske Spils oddssættere på, at hun gør igen i aften, og til odds 2,10 har de hende som favorit til at ryge ud.

"Hun var i omdans sidste gang og fik heller ikke synderlig mange point. Vi tror lidt, at Emmelie de Forest og for den sags skyld også Lucy Love måske har færre personlige stemmer fra stuerne, end eksempelvis Rolf Sørensen har. Det har vi jo kunnet se, da de begge tidligere har stået i omdans," siger Peter Emmike Rasmussen.

Vanvittig svært at vurdere

De seneste fredage har favoritten til at ryge hos bookmakerne typisk været den, der overlevede omdans ugen forinden. Med det i baghovedet føler Peter Emmike Rasmussen sig ikke nødvendigvis helt sikker på, at Danske Spil rammer den rigtigt denne gang.

"Men vi kan forholde os til, at Emmelie de Forrest og Lucy Love trods alt begge har stået i omdans - vel at mærke til trods for at de ikke har været de dårligste dansere. Så mange stemmer har de åbenbart ikke fået hjemme fra stuerne. Men vi kan spekulere i mange ting, og så længe vi ikke kender stemmetallene, er det vanvittig svært at vurdere," siger han. 

Han tilføjer, at Danske Spils oddssættere trods alt har haft Molly Egelind som en af favoritterne til at vinde årets show fra begyndelsen.