Danmark indleder UEFA Nations League-gruppespillet i en hjemmekamp mod Wales. Men optakten har været alt andet end perfekt for danskerne.

En konfliktfyldt optakt. Det må være ordene, der beskriver Danmarks indgang til kampen mod Wales denne søndag. Her indleder de deres eventyr i den nye UEFA-turnering Nations League.

Danmark er placeret i niveau B, dvs. for landene lige efter de bedste. Her er de kommet i pulje med både Wales og Irland.

Wales har allerede spillet én kamp i UEFA Nations League-sammenhæng. Der besejrede de gruppens tredje og sidste hold - Irland - med 4-1.

Her blev superstjernen Gareth Bale og resten af det walisiske landshold en for stor mundfuld for Irland. Nu er spørgsmålet, om den stærke danske defensiv kan stække Giggs' landshold. 

Danmark - Wales: Odds

Trods en konfliktfyldt optakt til UEFA Nations League, er det et dansk mandskab, der umiddelbart starter ud som oddsfavoritter mod Wales. 

Danmark - Wales

Før konflikten for alvor satte ind, åbnede flere bookmakere i ret lave odds på dansk triumf. Men efter at den midlertidige aftale blev landet, blev oddsene reguleret til omkring odds 2,00. Du kan læse mere om bookmakernes tanker bag oddssætningen af kampen her:

Men én ting er oddsene, noget andet er tankerne om hvor værdien gemmer sig i disse odds.

Danmark - Wales: Spilforslag

Faktisk har BetXpert et tip ude på Nations League-kampen mellem Danmark og Wales. Det er analyseredaktør Jens Bøye, der har kigget nærmere på kampen og fundet værdi i retning mod Wales.

Danmark - Wales, X2 til odds 1,84 hos Bet365*

En kaotisk dansk optakt kan gøre det svært for de ellers så hjemmestærkere danskere i deres første UEFA Nations League-kamp. Nok står danskerne stærkt i defensiven, men offensivt ser det noget mere magert ud. Ligeledes strålede Wales i deres første vigtige kamp under landsikonet Ryan Giggs, da de vandt 4-1 over Irland i deres første kamp.
Ekspertforslaget er udarbejdet af Jens Bøye og kan læses her.

Men en landskamp som denne indeholder et utal af spiltyper og variationer, så kan der vrides mere værdi ud af kampen? Ganske sikkert - men hvor er den? Byd endelig ind i forummet herunder.