Danmark spiller lørdag aften deres anden kamp i mellemrunden til VM i herrehåndbold, hvor de står overfor USA. Der er lagt op til en sikker dansk sejr, men kan Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og alle de andre danske stjerner finde storspillet frem? Du kan her se bookmakernes bedste odds på Danmark - USA. 

Det var en hårdt spillet affære, da Nikolaj Jacobsens tropper kæmpede sig til 32-32 mod Kroatien i første kamp i mellemrunden. Der blev tacklet igennem og det danske mandskab har en del at justere på; særligt defensivt. 

Der skulle være god chance for at få taktikken og de interne aftaler helt på plads mod et overkommeligt amerikansk mandskab.

Du kan se opgøret direkte på DR 1 og på dr.dk lørdag den 21. januar 2023 klokken 20.30.

Odds på Danmark - USA

De danske stjernespillere har fundet sig til rette i Malmö, hvor der er massiv opbakning fra de mange danske fans på lægerne.

Du kan finde odds, statistik og nyheder til opgøret i vores MatchCenter.

USA - Danmark

Der er altid høje forventninger til det Danmarks herrelandshold i håndbold, der også er bookmakernes favoritter til at tage guldmedaljerne ved VM i herrehåndbold 2023.

I gruppespillet lykkedes det at leve op til favoritværdigheden. Belgien blev besejret med 43-28, Bahrain med 36-21 og i sidste gruppekamp blev Tunesien slået med cifrene 34-21.

USA har ikke vist sig som et skræmmende stærkt hold. De indledte ganske vist med at besejre Marokko med 28-27, men herefter er de røget ind i tre nederlag på stribe.

I gruppespillet tabte USA med 22-40 til Kroatien, 16-35 til Egypten og i deres første kamp i mellemrunden snuppede Bahrain en sejr på 32-27.

De danske kampe i mellemrunden

Der skal afvikles 3 spillerunder før vi finder deltagerne i kvartfinalerne. Danmark indledte med det uafgjorte resultat mod Kroatien og der forventes en dansk triumf mod USA.

Dermed kan vi se frem til at sende det danske mandskab ud i en afgørende kamp om førstepladsen mod Egypten i sidste kamp i mellemrunden.

19. januar: Danmark 32 - 32 Kroatien
21. januar: Danmark - USA
23. januar: Danmark - Egypten

Vinder af mellemrunde 4

Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,20
Egypten 4,00

Går Danmark videre til kvartfinalerne som vinder af mellemrunden, så skal afvikles det opgør onsdag den 25. januar i Stockholm.

Semifinalerne afvikles den 27. januar, mens det hele skal afgøres i VM-finalen søndag den 29. januar.
Finalekampen bliver også afviklet i Stockholm.

Se vores TV guide til VM i håndbold

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se de bedste odds på Danmarks VM i herrehåndbold 2023

Live betting på Danmark - USA

Når kampen begynder lørdag aften klokken 20.30, kan du vælge at kaste dig ud i live betting. Bookmakerne vil kampen igennem være klar med odds på kampens vinder, handicap-odds, odds på over/under-mål og meget andet. 

Selv hvis Danmark skulle komme foran/bagud med mange mål, er der stadig spænding at hente. Bookmakerne justerer nemlig på deres såkaldte handicap-linje løbende. Det samme med over/under antal mål og alt andet. Det er det, der gør live betting interessant; tingene rykker sig hele tiden, og det gælder derfor om at slå til på det rigtige tidspunkt. 

På den måde er du sikret spænding via live betting på VM håndbold gennem alle opgør, hvis du benytter dig af spiludbydernes mange, spændende odds. 

Ofte stillede spørgsmål om Danmark - USA

🔎Hvornår spiller Danmark - USA ved VM i herrehåndbold?
Danmark - USA spilles lørdag den 21. januar klokken 20.30. 

🔎Hvor kan man se Danmark - USA ved VM i herrehåndbold?
Du kan se Danmark - USA på DR 1 og på dr.dk. Det er også muligt at livestreame Danmark - USA gratis