Danmark er favoritter, når Nikolaj Jacobsens tropper løber på banen til EM finalen mod Frankrig. Skal det lykkes de danske stjerner at vinde guld? Her finder du bookmakernes bedste odds på Danmark – Frankrig.

Tyskland gav Nikolaj Jacobsens tropper kamp til stregen i semifinalen, men særligt præstationen i anden halvleg giver optimisme om danske sejr i finalen.

Det var især en storspillende Mikkel Hansens fortjeneste og han kan igen blive afgørende, når Danmark skal møde Frankrig.

Frankrig var også igennem et drama i deres semifinale mod Sverige, og de måtte ud i forlænget spilletid for at hive finalebilletterne i land. Frankrig trak det længste strå efter forlænget spilletid i en skandaløs afslutning, hvor svenskerne med rette følte sig bortdømt efter en række tvivlsomme kendelser i slutfasen.

Danmark er favoritter mod Frankrig: EM Finale

De danske håndboldherrer er favoritter hos bookmakerne til at vinde finalen. Finalen vises på TV2 og kan streames på TV2 Play. Kampen starter klokken 17.45.

Hvem vinder finalen?

Special Højeste odds Bookmaker
Danmark vinder EM-guld 1,50
Frankrig vinder EM-guld 3,00

Du kan finde yderligere odds, statistik og nyheder til opgøret i vores MatchCenter.

Der er dog ingen tvivl om, at det passende nok bliver Danmark sværeste opgave ved dette VM. Det vidner bookmakernes handicaplinje ved -1,5 mål da også om.

Hvis Mathias Gidsel er i hopla og Niklas Landin og Emil Nielsen holder niveauet i det danske mål, så bliver de forsvarende verdensmestre svære at bide skeer med.

Der er dog også en stribe andre markeder, som man kan give sig i kast med. Det gælder blandt andet odds på antal mål af de individuelle danske spillere.

Danmark er i kraft af deres overbevisende spil gennem turneringen klare favoritter til at vinde EM i herre håndbold 2024. Danmark har vundet syv af deres otte kampe. Det var kun kampen mod Slovenien i mellemrunden, hvor det danske mandskab måtte indkassere et nederlag.

Se vores store TV guide til VM i håndbold

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Foto: INA FASSBENDER / AFP

Hold øje med den franske offensiv

Frankrigs første halvleg mod Sverige var fænomenal.

’Les Experts’ foldede sig ud og spillede på alle tangenter. Samir Bellahcene, der har haft en kometkarriere det sidste års tid, tog godt fra sig i målet, mens den franske offensiv tromlede svenskerne.

Frankrig havde allerede rundet 13 scoringer i det 16. minut mod en af verdens bedste defensiver – decideret skræmmende. Derfra virkede det som om franskmændene tog for let på opgaven.

Særligt galt gik det i starten af anden halvleg, da man gav superstjernen Dika Mem pause – og i den tid formøblede de hele forspringet, som ellers var oppe at runde seks scoringer.

Siden fulgte en nervepirrende kamp, hvor føringen bølgede frem og tilbage. Med en forrygende Andreas Palicka som både sprællemand og 7m-killer havde Sverige overhånden i en intens afslutning, hvor dommerne bragte sig i fokus med nogle mærkværdige kendelser eller mangel på samme – som alle gik Frankrigs vej.

Et vanvittigt mål – ganske vist ureglementeret – direkte på frikast efter tid sørgede for remis i ordinær spilletid og i Frankrig gjorde godt proces mod et slukøret svensk landshold i den forlængede spilletid.

Skiftende franske keepere har gjort det hæderligt bag det meget robuste og kontante forsvar anført af udsmiderne Ludovic Fabregas og Karabatic-brødrene.

Offensivt er det nytænkende med en venstrehåndet playmaker, hvor man med stor succes har omskolet Nedim Remili. Remili er en meget komplet og alsidig strateg, der strør om sig med finurlige afleveringer samtidig med han selv er farlig.

Samtidig giver denne omrokering muligheden for at spille med både Nedim Remili og Dika Mem på samme tid – det skaber angrebsåbninger, man ikke er vant til at se med sædvanligvis to højrehænder i bagkæden.

På fløjen har Frankrig både atletiske og teknisk dygtige spillere. Det er et meget komplet fransk landshold med mange strenge at spille på.

Danmark skal vinde den taktiske kamp

Danmark blev indledningsvist kyst af tyskernes fysiskbetonede spillestil. Længe kneb det med at komme i omdrejninger i den danske offensiv, hvor spillerne gang på gang sad fast i de tyske forsvarsmurbrokker.

Playmaker Rasmus Lauge lykkedes ikke med at skabe plads til eller sætte hverken Mathias Gidsel eller Simon Pytlick i scene, og de endte begge med at agere boksepude i det tyske forsvar og tage imod utallige tæsk.

Det danske spil* løsnede sig først, da man gik over i 7 mod 6-spillet, hvor Mikkel Hansen med dirigentstokken i hånden vendte slagets gang med den ene sukkerbold efter den anden.

Danmark skabte pludselig store chancer på samlebånd, mens Tyskland omvendt havde svært ved at passere Emil Nielsen, der nok en gang lukkede af efter at have taget overfor en svingende Niklas Landin i målet.

Magnus Saugstrup døjer med store smerter i ryggen, som givetvis vil svække ham, men han forventes klar til kamp. Saugstrup har udviklet sig til en nøglespiller for Danmark i begge ender af banen og det vil være en alvorlig bét, hvis han ikke er på toppen – selvom Simon Hald har gjort det fortrinligt efter at have været bænket meget i starten af turneringen.

Omvendt har Melvynn Richardson forladt den franske lejr for at være sammen med sin kone, der venter parrets første barn – det er endnu uvis om Richardson kommer tilbage til Köln til finalen.

Historisk har Frankrig og Danmark stået overfor hinanden i et utal store kampe. Senest VM-finalen sidste år i Stockholm, som Danmark trak sig sejrrigt ud af med 34-29. Forinden det vandt Frankrig OL-finalen i en lavtscorende kamp.

Begge hold står rigtig godt til hinanden. Danmark står bedst rustet på målmandsposten, mens Frankrig har været bedre til at bruge deres bredde. Samtidig har Danmark haft en tendens til at starte langsomt for siden at justere tingene taktisk, mens Frankrig har været mere klar fra start og haft for vane at komme blæsende ud af starthullerne.

Live betting på Danmark - Frankrig

Danmarks finale fløjtes i gang søndag aften klokken 17.45 og her åbner bookmakerne også for live betting på kampen. Her vil man under kampen hos bookmakerne kunne finde odds på vinderen, handicap-odds, odds på over/under mål og meget mere.

Uanset hvordan kampen måtte udvikle sig, vil der fortsat være interessante odds at finde. Bookmakernes odds vil nemlig blive justeret, som kampen skrider frem. Derfor handler live betting naturligvis om at slå til på det rette tidspunkt, hvor oddsene er mest favorable.

Det tilføjer dermed et ekstra element til en allerede spændende aften, som forhåbentlig byder på mere dansk succes.

Se mere om EM 2024 håndbold her:

Ofte stillede spørgsmål om Danmark - Frankrig

🔎Hvornår spiller Danmark mod Frankrig ved EM i herrehåndbold?
Finalen mellem Frankrig og Danmark spilles søndag den 28. januar klokken 17.45.

🔎Hvor spilles Danmark – Frankrig?

Kampen spilles i Lanxess Arena, Köln

🔎Hvor kan man se Danmark - Frankrig ved EM i herrehåndbold?
Kampen vises på DR1 og TV2 og streames på TV2 og TV2 Play. Det er også muligt at se livestream Danmark - Frankrig gratis hos bookmakerne.