Onsdag spiller Danmark semifinale mod England på Wembley. BetXpert bringer her udvalgte odds på den største landskamp for Danmark siden slutrunden i '92.

"Slaget skal slås i England" synger Big Fat Snake i deres populære EM-sang fra 1996. Dengang blev EM-slutrunden spillet i England, og her 25 år senere skal EM-slutrundens sidste tre kampe også spilles i England. Wembley danner rammen om de to semifinaler i midtugen samt EM-finalen på søndag.


De to hold spillede sig i EM-semifinalen lørdag aften. Danmark slog Tjekkiet med 2-1 i Baku, mens England nemt kørte Ukraine over med 4-0 på Stadio Olimpico. Af de tilbageværende fire nationer er det kun England, der ikke har prøvet at vinde EM-trofæet før. Italien vandt i 1968, Spanien i 1964, 2008 og 2012, og Danmark vandt, som de fleste danskere nok ved, i 1992.

For nye spillere: Få odds 15 på dansk sejr mod England hos Mr Green*

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto - det tager under 5 minutter
  • Spil højst. 50 kroner på, at Danmark slår England i aftenens semifinalekamp
  • Få odds 15,00 på spillet
  • Normalodds for spillet er 5,40
  • Du skal oprette dig og spille inden kampstart
  • Hvis du vinder, får du din gevinst udbetalt umiddelbart efter kampen
  • Der er ingen omsætningskrav på eventuel gevinst
  • OBS: Tilbuddet er begrænset til maks 2.000 spillere

Hent tilbud hos Mr Green

Odds på Danmark - England

Herunder kan du se de bedste odds på Danmark - England, der mødes i EM-semifinalen på onsdag. Kampen spilles som nævnt på Wembley med kampstart klokken 21.00. Opgøret kan ses direkte på DR1 og Viaplay. 

Odds på Danmark - England (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 6,00
Uafgjort 3,80
England 1,76
Hvem kommer i EM-finalen (Danmark - England)? Højeste odds Bookmaker
Danmark 3,50
England 1,37
Over/under-odds på Danmark - England Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,37
Under 2,5 mål 1,66
Begge hold scorer-odds til Danmark - England Højeste odds Bookmaker
Ja 2,30
Nej 1,70
Målscorerodds til Danmark - England Højeste odds Bookmaker
Harry Kane scorer 2,40
Raheem Sterling scorer 3,60
Jadon Sancho scorer 4,50
Kasper Dolberg scorer 4,70
Jack Grealish scorer 5,20
Martin Braithwaite scorer 5,40
Yussuf Poulsen scorer 5,50
Mikkel Damsgaard scorer 5,90
Joakim Mæhle scorer 9,00
Pierre-Emile Højbjerg scorer 13,00
Declan Rice scorer 17,00
Thomas Delaney scorer 19,00

Odds på Danmark - England er senest opdateret mandag den 5. juli klokken 12.07.

Spil på Danmark - England hos Onsidebetting

Bookmakerne tror ikke meget på Danmark i onsdagens EM-semifinale, hvilket de to øverste oddstabbeller viser. Tror du på dansk sejr i ordinær spilletid, kan du få odds 6,00 på dette hos Onside Betting. Tror du, den ender uafgjort og skal ud i forlænget spilletid, kan du få odds 3,80 på det udfald hos Onside Betting. Engelsk sejr i ordinær spilletid giver odds 1,76 hos Onside Betting. Engelsk avancement til finalen giver odds 1,37 hos NordicBet*, mens du kan få odds 3,50 på dansk avancement hos Betfair Sportsbook*

Det danske landshold har bjergtaget nationen, og der har været folkefest i landet efter hver kamp siden Rusland-sejren i gruppespillet, der sikrede Danmark en plads i knockoutfasen. Nu er der kun fire hold tilbage i jagten på EM-trofæet, og Danmark er et af dem. 

Danmark har umiddelbart haft den nemmeste vej til semifinalen ud af de fire hold, men de er også det hold ved slutrunden, der har været mest igennem. Christian Eriksens hjertestop i første kamp mod Finland rystede holdet og nationen. I sidste gruppekamp mod Rusland skulle Danmark vinde, eftersom Hjulmands mandskab stod med nul point på kontoen efter de første to kampe. Samtidig skulle Danmark have belgisk hjælp i deres kamp mod Finland, så andenpladsen var mulig. Alt gik op i en højere enhed den mandag, og Danmark leverede en fremragende indsats i Parken med 4-1-sejren mod Rusland. Samtidig vandt Belgien 2-0 over Finland, og andenpladsen var en realitet. 

I ottendedelsfinalen ventede Wales i Amsterdam, og her blev Bale, Ramsey og de andre walisere sendt ud af turneringen med et 4-0-nederlag til de danske drenge.

I lørdagens kvartfinale i Baku var modstanderen Tjekkiet, og her sikrede Danmark billetten til semifinalen med en 2-1-sejr. Thomas Delaney åbnede scoringen på et hovedstød efter blot fem minutters spil på oplæg fra Jens Stryger, der smækkede bolden ind fra hjørneflaget. Kort før pausen leverede Joakim Mæhle turneringens vel nok bedste indlæg, da han med ydersiden lagde bolden ind til Kasper Dolberg, der dirigerede bolden i mål. Få minutter efter anden halvlegs start reducerede den tjekkiske profil Patrik Schick, men det skulle vise sig at blive kampens sidste mål, og en ny dansk folkefest indtraf. 

England har som det eneste hold i turneringen ikke lukket et eneste mål ind endnu, men lad os håbe, det får en ende onsdag aften. I ottendedelsfinalen stod de over for Tyskland, og den kamp vandt de med 2-0 i en ellers jævnbyrdig affære.

I kvartfinalen mødte de Ukraine, der var det ringeste af de otte hold, der nåede til kvartfinalen. Shevchenkos tropper var chanceløse, og de blev sendt hjem med et 4-0-nederlag på Stadio Olimpico i bagagen. Harry Kane scorede to gange i det opgør, mens Harry Maguire og Jordan Henderson stod for de øvrige engelske scoringer i kvartfinalen. 

De britiske indrejserestriktioner betyder, at det kun er 5.000 danskere, der er bosat i Storbritannien, der kan købe billet til kampen. 

Bud på startopstillinger

Danmark: Schmeichel - "AC", Kjær, Vestergaard - Stryger, Delaney, Højbjerg, Mæhle - Braithwaite, Damsgaard - Dolberg

England: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Phillips, Rice - Saka, Mount, Sterling - Kane

Disse bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Jadon Sancho startede inde mod Ukraine, men måske Bukayo Saka får kampen fra start i stedet. England er uden målmand Dean Henderson, mens Danmark selvfølgelig er uden Christian Eriksen. 

De to nationer mødtes to gange i efteråret i Nations League, og da de tørnede sammen på Wembley den 14. oktober, vandt Danmark med 1-0 på et straffesparksmål af Christian Eriksen. Opgøret i Parken endte uden scoringer.  

"Danmark spiller med mod og lidenskab"

BetXpert har talt med den svenske Eurosport-journalist Siavoush Fallahi, der tror mest på Harry Kane og co. i onsdagens EM-semifinale. Han mener desuden ikke, at det er en specielt stor fordel for England, at de får langt flere fans på lægterne.

- Jeg tror, at fordelen ligger mere i, at de ikke behøver at rejse, end at de får flere fans på stadion end Danmark. Jeg tror, at fansene motiverer Danmark til at præstere, men England er selvfølgelig favoritter, fortæller Siavoush Fallahi til BetXpert og uddyber:

- Jeg tror, at England går videre, fordi de har et bedre hold, men Danmark spiller med mod og lidenskab, så jeg kan aldrig udelukke dem. 

BetXperts fodboldekspert Fønix mener også, at England er favoritter i EM-semifinalen mod Danmark.

- England er klare favoritter, og de 1,76 hos Onsidebetting virker som en fair pris. Årsagen er klar, da de har hjemmebanefordel og har rejst mindst af alle hold. De har et stabilt forsvar og er taktisk fleksible, da de både kan presse højt og stå lavt, fortæller Fønix og fortsætter:

- Det er egentlig meget lig Danmark, men fordelen for dem er offensiven. Kane er kommet i hopla, hvilket gør holdet komplet. Danmark brænder ganske enkelt for meget, men vi har måske en fordel på målmandsposten, for Pickford viste igen-igen usikkerhed mod Ukraine, så man kan ikke afvise et koks fra hans side.

Fønix tror, at England vil dominere på Wembley, og han har derfor en spiltanke, der går på, at England får over 51,5 procent boldbesiddelse i kampen. 

England over 51,5 procent boldbesiddelse: Odds 1,75

Fønix begrunder denne spiltanke her: Jeg forventer, at England vil være toneangivende hjemme på Wembley, og at danskerne vil være meget direkte i deres spil. Da de to hold mødtes i Nations League på selvsamme stadion, havde England bolden 59,8 procent af tiden frem til det 31. minut, hvor Maguire fik rødt kort. Et OBS på dette spil er jo selvfølgelig, at hvis England kommer foran, så vender kampbilledet. Og det er immervæk sandsynligt.