Onsdag den 13. januar starter VM i håndbold. Danmark spiller første gruppekamp fredag den 15., hvor Bahrain er modstanderen, og du kan livestreame kampen gratis og lovligt. 

Kvindernes EM-slutrunde i håndbold i sidste måned endte ganske vist med norsk guld, men ellers var den på mange måder anderledes end normalt. Den igangværende coronapandemi satte nemlig en stopper for tilskuere på lægterne ved slutrunden, der blev afholdt i Danmark. 


Det samme bliver tilfældet ved herrernes VM i Egypten, omend arrangørerne havde annonceret, at de ville tage 20 procent af hallernes tilskuerkapacitet i brug. En række utilfredse spillere fik dog arrangørerne på andre tanker, og det er nu besluttet, at også VM spilles for lukkede døre.  

Danmark åbner slutrunden fredag den 15. januar mod Bahrain i Kairo, og kampen starter klokken 20.30. Foruden Bahrain tæller Danmarks gruppe Argentina og DR Congo. 

Livestream Danmark - Bahrain gratis

Hvis du vil se Danmarks åbningskamp ved VM i Egypten, så er dette muligt ganske gratis og lovligt hos Unibet* og Bet365* via livestreaming.

Det er meget nemt at livestreame Danmark - Bahrain hos Bet365*. Det eneste, det kræver, er, at du har penge på din konto hos Bet365*. Det koster dig ikke noget at se kampen, men det er et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne se med. Det er dog nok at have bare én øre stående. 

Sådan livestreamer du Danmark - Bahrain

BetXpert guider dig her til, hvordan du nemt og hurtigt kan livestreame Danmark - Bahrain gratis. For at kunne se med, kræver det, at du har en konto hos enten Bet365* eller Unibet*, der begge har rettigheder til VM i Egypten, hvor Danmark er blandt de største favoritter til guldet. Følg nedenstående instrukser for at få dit livestream til Danmark - Bahrain. 

  • Gå til Bet365.dk
  • Login/opret konto
  • Indbetal 50 kroner (minimumsgrænsen) eller mere 
  • Gå til "Håndbold"-fanen og tryk på Danmark - Bahrain fredag klokken 20.30
  • Direkte billeder vil nu blive vist på din skærm

Husk, at det er et krav, at du har penge på din konto for at kunne se kampen, men du behøver som nævnt blot at have én øre stående. Du kan også se alle de andre kampe fra VM i håndbold. Det kan du læse mere om her


Odds på Danmark - Bahrain

Nedenfor finder du de bedste 1X2-odds på kampen mellem Danmark og Bahrain fra VM's Gruppe D. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,02
Uafgjort 34,00
Bahrain 31,00,
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 54,5 mål 1,85
Under 54,5 mål 2,00

Odds er senest opdateret mandag den 11. januar klokken 11.55.

Danmark er, som oddsene tydeligt viser, enorme favoritter til at tage sejren i åbningskampen mod Bahrain, og alt andet end dansk sejr ville da også være en sensation.

De to lande mødte også hinanden i gruppespillet ved VM i 2017 i Frankrig, og dengang sejrede Danmark med 30-26. Bahrain sluttede i øvrigt sidst i gruppen med nul point og en målscore på 110-152. 

Danmark kommer til VM som forsvarende verdensmestre. I 2019 vandt Danmark VM-guldet for første gang i historien og dét endda på hjemmebane i Jyske Bank Boxen. 

Se Danmark - Bahrain live på tv

Det er naturligvis også muligt at se Danmark - Bahrain direkte på dit tv, hvor DR1 viser kampen. Du kan også streame kampen her via DRTV.