Fredag klokken 20.30 løber de danske håndboldherrer på banen til første kamp ved VM i Egypten. Bahrain er modstanderen, og Danmark er ikke overraskende enorme favoritter. BetXpert bringer i denne artikel de bedste odds på kampen. 

Danmark befinder sig i VM's Gruppe D sammen med Bahrain, Argentina og DR Congo, og det er på papiret en drømmepulje for de forsvarende danske verdensmestre. Alt andet end en førsteplads i gruppen må betegnes som en gigantisk skuffelse. 


Danmark åbner VM-slutrunden i Egypten mod Bahrain, som de også mødte i gruppespillet ved VM i Frankrig i 2017. Dengang vandt Danmark med 30-26, og Henrik Toft Hansen blev dansk topscorer i kampen med seks mål. Det bliver han ikke denne gang, da Toft Hansen har meldt afbud til VM på grund af corona.

Henrik Toft Hansen var ellers en del af den danske trup, men kort før VM meldte han endegyldigt afbud. I stedet er Aalborg Håndbolds Benjamin Jakobsen nu en del af den danske VM-trup. 

For nye spillere: Få odds 2 på dansk sejr mod Bahrain hos ComeOn*

 • Gå til ComeOn.dk og opret konto
 • Spil maks 200 kroner på dansk sejr mod Bahrain
 • Få odds 2,00 på dansk sejr
 • Du vinder 200 kroner, hvis Danmark vinder
 • Gevinsten udbetales uden omsætningskrav og kan hæves med det samme
 • Kampagnen gælder kun for nye spillere

Hent tilbud hos ComeOn

Få et live freebet på 100 kroner til VM i håndbold hos Unibet*

 • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
 • Spil 100 kroner på håndbold-VM - få derefter et live freebet på 100 kroner til VM
 • Du modtager automatisk dit freebet, når du har sat dit kvalificerende spil
 • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar 
 • Du kan kun benytte tilbuddet én gang
 • Eventuel gevinst fra dit freebet inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet

Odds på Danmark - Bahrain 

Herunder finder du de bedste odds på Danmarks åbningskamp ved VM, hvor Bahrain er modstanderen. Der er kampstart fredag aften klokken 20.30, og du kan se kampen direkte på DR1 eller DRTV. Det er også muligt at livestreame kampen hos en bookmaker. Det kan du læse mere om her

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,02
Uafgjort 34,00
Bahrain 27,00
Hvem vinder kampen (Handicapspil)? Højeste odds Bookmaker
Danmark -10,5 2,10
Bahrain +10,5 1,75
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 54,5 mål 1,88
Under 54,5 mål 2,00

Odds er senest opdateret tirsdag den 12. januar klokken 10.37. 

Som det fremgår af oddsene ovenfor er Danmark altså abnormt store favoritter til at tage de to point i kampen mod Bahrain.

Danmark har varmet op til VM med to testkampe mod Norge, hvor begge nationer fik en sejr hver. Danmark vandt første opgør den 7. januar med 31-28, mens Norge sejrede to dage senere med 36-34. I anden kamp scorede Norge hele 21 mål i første halvleg, og den skadede profil Magnus Abelvik Rød tror på norsk guld i Egypten. 

Nikolaj Jacobsen: Første mål er at ramme kvartfinalen

Danmark har meldt ud, at målsætningen er at nå til kvartfinalen, og det har fået gang i lattermusklerne hos blandt andre Bjarte Myrhol, der til daglig spiller i Skjern.   

- Den målsætning tror jeg, at de når, fortæller Skjern-spilleren til Politiken med et grin.

Fløjspilleren Lasse Svan har svaret igen på de norske drillerier.

- Det kan da godt være, at det ser spøjst ud udadtil, men samtidig pryder vi os gerne af en smule ydmyghed - måske også i forhold til nogle af nordmændene, siger Svan til TV 2 SPORT.

Det er landstræner Nikolaj Jacobsen, der til Politiken har fortalt om målsætningen for de regerende danske verdensmestre.

- Nu har vi i første omgang sat os det mål, at vi vil ramme kvartfinalen. Så det er det, som man i første omgang skal sætte næsen op efter, siger han.

Ved EM i 2020 skuffede Danmark fælt og røg ud allerede i gruppespillet, så de danske håndboldstjerner har slutrunderevanche til gode i Egypten.

Ifølge Lasse Svan hang fiaskoen blandt andet sammen med, at de danske spillere manglede ydmygheden.

- Derfor skal vi også kigge indad til denne slutrunde og levere meget, meget bedre på banen, end vi gjorde sidste år. Det starter med os selv, og derfor tager vi det også stille og roligt denne gang, fortæller Lasse Svan.

Jagten på at forsvare VM-guldet starter altså fredag mod Bahrain, der på ingen måde er en stor håndboldnation. Deres bedste VM-placering er en 23.-plads, som de fik både i 2011 og 2017. Deres hidtil eneste VM-sejr kom i 2011, hvor de besejrede Egypten med 27-26 i sidste gruppespilskamp. 

BetXpert har forud for VM talt med den tidligere landsholdsspiller Jakob Green. Han fortæller blandt andet, at det bliver afgørende, hvordan Danmark håndterer fraværet af profilen Rasmus Lauge. 

- Det helt store spørgsmål er, hvordan man håndterer Lauges fravær. I forhold til sidste år, hvor Lauge ikke var på 100 procent, er det nemmere at forholde sig til for trænerteamet. Lauge er verdensklasse, men Danmark har så mange spillere fra øverste hylde, at de stadig er blandt favoritterne. Men jeg tror, vi kommer til at se et helt andet udtryk i det danske angrebsspil, fortæller Green. 

Du kan læse mere fra Green og om VM i BetXperts optakt her

VM-vindere siden 1999

1999: Sverige
2001: Frankrig
2003: Kroatien
2005: Spanien
2007: Tyskland
2009: Frankrig
2011: Frankrig
2013: Spanien
2015: Frankrig
2017: Frankrig
2019: Danmark