Danskernes VM startede godt i går med en sejr, og i dag bevæger vi os så videre i turneringen, hvor sambaboldens hjemland - turneringens vinderfavoritter - Brasilien stempler ind.

Fredagens program skulle blot bruge tre kampe til at score ligeså mange mål, som i de fire kampe lørdag. Der er dog forhåbninger om flere scoringer og lækre detaljer, når Brasiliens Neymar og den tyske maskine starter deres turnering.

En storslået VM-weekender startet flot ud med en dejlig, dansk sejr. Søndag byder på tre kampe, som du finder overblik over her:

Kl. 14:00: Costa Rica - Serbien (DR1)

Serbien med kendte stjerner som Matic, Ivanovic og Mitrovic åbner deres kampagne mod turneringssejren mod mere upåagtede Costa Rica. I går formåede upåagtede Island dog at stange selveste Messi og Argentina, så hvorfor skulle Costa Rica ikke kunne gøre det samme mod Serbien?

Eksperten Rasmus G har taget et kig på holdene og fundet argumenter og værdi for, hvorfor lige netop denne kamp ikke byder på en overraskelse.

Costa Rica - Serbien 2 til odds 1,99 hos Nordicbet*

Serbien har den stærkeste trup af de to hold. Costa Rica har en stjerne i Ruiz, men han kan blive lukket ned af bomstærke Matic.

Læs hele eksperttippet her.

Kl. 17:00: Tyskland - Mexico (TV2)

Den legendariske, engelske angriber Gary Lineker udtalte engang: Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 mænd jagter en bold i 90 minutter, og til sidst vinder Tyskland altid. Spørgsmålet er, om det også denne gang går således? I hvert fald er de regerende mestre store favoritter i deres åbningskamp mod Mexico, der dog også har mange individuelle stjerner. Flere favoritter er allerede snublet eller har været tæt på i denne turnering. Sker det igen her?

Som nævnt er Tyskland store favoritter, og eksperten Jens Bøye har derfor kigget væk fra de lave odds, og i stedet fundet et interessant bud på en mållinje.

Tyskland - Mexico over 2,5 mål til odds 1,92 hos Bet365*

Sidst de to hold mødtes, fik vi en målrig affære, og denne gang er Tyskland endda forstærkede. Defensiven er dog stadig lidt tvivlsom, og det kan de skarpe mexicanere måske udnytte.

Læs hele eksperttippet her.

Kl. 20:00: Brasilien - Schweiz

Brasilien kommer til slutrunden i særdeles god form, og er de største favoritter til den samlede VM-titel. Man har blandt andet forberedt sig på dette opgør med en kamp mod Schweiz' naboer, og her strøg man fra kampen med en sikker 3-0 sejr. Schweiz er dog normalt gode til at stå defensivt og kompakt, og de vil gøre alt, hvad de kan for at stække de kvikke brasilianere.

Eksperten Frank Pilantra har fundet værdi til kampen:

Brasilien - Schweiz begge hold scorer ikke til odds 1,73 hos Betfair Sportsbook*

Brasilien er normalt stærke til at holde modstanderne  fra chancer, og Schweiz vil formentlig gå efter en målfattig affære. Schweizernes tamme offensiv bør derfor ikke kunne komme til mange chancer.

Læs hele eksperttippet her.

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.