Englands tre løver skal lukke gruppe G med en sejr over miniputterne fra Panama, mens Japan og Senegal kæmper om førstepladsen i Gruppe H. I Gruppe H er det i ligeså høj grad en skæbnekamp for Polen og Columbia, der begge kæmper for at beholde en chance i turneringen.

Lørdag startede med et flyvende belgisk mandskab, der endnu engang kørte deres modstander over, inden vi sluttede dagen med et vaskeægte overtidsdrama, da Tyskland slog Sverige 2-1 og dermed stadig er med i turneringen. Får vi mon en lige så spændende dag med VM-bold denne søndag?

Lad os kigge på dagens VM-program: 

Kl. 14:00: England - Panama (DR1)

England vandt en snæver sejr i første runde, hvor man dog spillemæssigt var langt bedre end de fleste andre store nationer i turneringen. I dag møder man en modstander, der vil kæmpe med alt, hvad de har, men er det nok? Der er i hvert fald forskellige meninger om, hvor vi finder værdien. Således har brugeren Smartmoney været ude i god tid, og har fundet værdi på at der står uafgjort efter 1. halvleg. Se tippet her.

Den vurdering er eksperten Thomas Schyth dog ikke helt enig i, og han har i stedet følgende forslag:

England - Panama: England vinder begge halvlege til odds 2,40 hos Bet365*

England kom med højt tempo, og kan gøre det igen her, hvilket de tunge spillere fra Panama kan have svært ved at håndtere. Læs Thomas Schyths eksperttip her

Kl. 17:00: Japan - Senegal (DR1)

Senegal og Japan kom begge godt fra start i 1. runde med sejre, over Polen og Columbia, der ellers var favoritter til at gå videre fra gruppen. Det er ikke umiddelbart de mest stjernebesatte hold, der tørner sammen, men de har begge god holdånd, fight og en evne til at sende bolden i netmaskerne, hvilket vi så i 1. runde. Eksperten Jens Bøye er da også ude i et kig på et målrigt opgør.

Japan - Senegal: Over 2,0 mål (asian) til odds 1,94 hos Betfair Sportsbook*

Begge hold leverede målrige opgør i første runde, og med deres tvivlsomme kvalitet på målmandsposten kan det ske igen her. Læs Jens Bøyes eksperttip her

Kl. 20:00: Polen - Columbia (TV2)

Inden VM blev sparket i gang var disse mandskaber favoritter til at gå videre fra puljen, men står nu i en svær situation. Columbia fik udvist en mand efter fem minutter i første opgør, hvilket naturligt gjorde det svært, og målmaskinen Lewandowski formåede i den anden kamp ikke at nedbryde den afrikanske defensiv hos Senegal. Med et nederlag her, spiller et af holdene sig højst sandsynligt ud af VM.

Polen - Columbia: Dobbeltchance: 1X til odds 1,74 hos Bet365*.

Polen eksperimenterede - og fejlede - i første runde, men bør gå tilbage til det koncept, der virker for dem. Det kan give Columbia problemer, der må spille uden midterforsvarer Sanchez. Læs Jens Bøyes fulde eksperttip her.

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.