Annonce

England - Panama: Uafgjort efter 1. halvleg

Match center
24. juni 2018 kl. 14:00 - Fodbold, Gruppe G
Nizhny Novgorod Stadium (neutral)
Se kampen på DR 1
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 40%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

I Englands (nr. 16 i Verden) anden kamp i gruppe G ved VM i fodbold, møder de Panama (nr. 53 i Verden). Når kampen fløjtes igang, kender vi allerede resultatet af mødet mellem de to resterende hold i gruppen (Belgien-Tunesien) der spilles dagen før! Dette kan selvfølgelig ændre en del ved Englands motivation for at blæse derudaf fra start, men under landstræner Gareth Southgate har kampene været påfaldende mål-fattige, på trods af at man jo bla. har målsluger Harry Kane! Der er naturligvis en stor klasseforskel på de to mandskaber, men det er jo langtfra sikkert at det hele bliver afgjort i 1. halvleg!?

England kvalificerede sig til VM i Rusland ved at dominere kvalifikations-gruppe F med en 8-2-0-record over ti kval-kampe og en målscore på 18-3.

Trupværdi: 435 mio. euro. (Transfermarkt.com)

Panama sluttede på en tredjeplads i deres sidste gruppespil med en mere lunken 3-4-3-record og en målscore på 9-10, ligeledes efter ti kval-kampe. Man undgik lige nøjagtig at skulle ud i play-off kampe, da man havde en bedre målscore end Honduras, som endte på fjerdepladsen. 

Trupværdi: 5,75 mio. euro. (Transfermarkt.com)

Jeg må til stadighed stille mig uforstående over for, at England til hver slutrunde de spiller, bliver gjort til så relativt pæne favoritter i deres gruppekampe på trods af notorisk manglende resultater. Nå men here goes:

Det taler for spillet:

 • Det er kun sket én gang i Englands ti kvalifikationskampe frem mod dette VM at Harry Kane har scoret i første halvleg! Det var efter 27 minutters spil imod Litauen, og det var ikke engang i åbent spil, men på straffespark!
 • Lidt statistik: Under landstræner Gareth Southgate er 8 ud af hans første 14 landskampe endt uafgjort ved pausen; Der er samlet set blevet scoret 2,14 mål pr. kamp; Og så er 8 ud af hans 14 landskampe gået Under 2,5 mål! Og iøvrigt har England bolden gennemsnitligt 59% af tiden, hvilket er forholdsvist beskedent for et "tophold"!
 • England spiller historisk set sjældent særlig prangende i disse turneringer, og klarer sig ofte lige nøjagtigt igennem med samlet set 4-5 points efter 3 gruppekampe, hvorefter de ryger ud i 1/16-finalerne eller 1/8-finalerne (evt. på straffespark). Det betyder alligevel et eller andet at det er en så markant del af englændernes selvforståelse, at de altid ryger ud lige inden det for alvor bliver sjovt!
 • 5 ud af Panamas 10 VM kval-kampe er endt uafgjort ved pausen og der blev i snit kun scoret 1,93 mål pr. kamp!
 • Panamas topscorer, Gabriel Torres, scorede beskedne 3 mål i kvalifikationen og det er svært at se, hvem der skal bombe dem videre, hvis han bliver lukket ned af et forsvar bestående af spillere fra Verdens måske bedste liga, på trods af at England er historisk "usikre" på målmandsposten forud for VM.

Det taler imod spillet: 

 • Han indtager naturligvis en indiskutabel førsteplads for argumenter imod dette tip; Harry Kane! Englands klart mest målfarlige angriber lige pt., med sine 24 mål i 28 Premier League-kampe indtil videre i sæsonen for Tottenham og med sine 5 mål i VM-kvalifikationen for landsholdet! 
 • Hvis England starter ud med et skidt resultat i deres første kamp imod Tunesien, vil de have ryggen imod muren her og være presset ud i at skulle frem over stepperne og vinde kampen! Dette er selvfølgelig ingen garanti for at de vinder den i 1. halvleg, men alligevel...
 • Denne kamp bliver på papiret den "nemmeste" for England, og der er bestemt realistiske muligheder for at de moser på og vinder en overbevisende sejr, inden skæbnekampen mod Belgien, hvor de ikke kan vide sig sikre på noget som helst!

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Tidligere odds-movements i lignende spots:

Imod modstandere der styrke-mæssigt ligner Panama mest muligt (fx. Slovenien, Slovakiet, Skotland) er odds for spillet (uafgjort efter 1. halvleg) lukket i omkring 2,15-2,50-stykker.

Odds for spillet åbnede de fleste steder omkring 2,45-2,50, og jeg skal i den forbindelse skynde mig at gøre opmærksom på at odds rent faktisk plejer at stige lidt frem mod kampstart, MEN det overstiger stort set aldrig 2,55 hen imod lukke-oddset, og det at Danske Spil er oppe i 2,65 på nuværende tidspunkt må - som jeg tolker det - bare være et spørgsmål om tid før det falder tilbage i et mere naturligt leje!

Resten af licens-markedet er stort set enige om at ligge omkring 2,50 på nuværende tidspunkt.

Fx. nåede det samme spil i Englands første gruppekamp imod Tunesien helt op i 2,55, inden Danske Spil igen satte det ned til det nuværende og mere passende 2,40.

Under alle omstændigheder skal man nok være lidt hurtig på aftrækkeren, inden Danske Spil retter ind og sænker oddset en smule!

Du finder dette spil hos Danske Spil under:

Fodbold - International - VM i fodbold 2018

(Ellers har den kampnummer 21524, hvis du står nede i den lokale kiosk)

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback