Kan Bayern stoppe Barca-offensiven på Nou Camp, og nedlægger Ronaldo den Gamle Dame i Torino? Vi har set på oddsene for Champions League-semifinalerne.

Der er lagt op til nogle ultraspændende semifinalebrag, når Juventus tager imod Real Madrid og Pep Guardiola´s Bayern München skal til Nou Camp for at møde Luis Enrique´s Barcelona-mandskab.

Juventus har netop fejret endnu et mesterskab med en suveræn sæson i den italienske Serie A. Med en rutineret grundstamme med Buffon, Chiellini, Pirlo og Tevez blandt de bærende stjerner skal de jagte et godt udgangspunkt mod Real Madrid inden returopgøret på Bernabeu.

Men de forsvarende Champions League-mestre fra Madrid kan blive en stor udfordring og specielt Cristiano Ronaldo kan være svær at holde fra fadet.

Real Madrid tager favoritværdigheden, men der er ikke de store forventninger til en målrig kampe og det kan sagtens blive en meget tæt, taktisk affære på Juventus Stadium.

Tirsdag 5. maj kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus Uafgjort Real Madrid
3,10 3,30 2,50
Unibet
Bet365
Betsafe

Hold øje med ekspertanalyse til dette opgør.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 2,50 Bet365
Carlos Tevez (Juventus) 3,20 Ladbrokes
Gareth Bale (Real Madrid) 3,80 Ladbrokes
James Rodriguez (Real Madrid) 4,50 Bet365
Arturo Vidal (Juventus) 4,50 Bet365

Barca-opvisning eller tysk dominans?

Hos Bayern München er der også blevet festet efter de har sikret sig Bundesliga-mesterskabet. Pep Guardiola må dog være bekymret for Barcelona´s super-offensiv med Messi, Suarez og Neymar, der virkelig er i målhumør.

I kvartfinalen viste Bayern-defensiven svagheder i udekampen mod Porto, der tog en 3-1 sejr mod det tyske storhold. I returkampen på ramte Bayern München så topniveauet med en knusende 6-1 triumf. Når først Pep´s tropper finder melodien så er de reelt ustoppelige.

Det kan dog bremse de tyske vinderchancer, at de offensive stjerner Franck Ribery og Arjen Robben er på skadeslisten, mens det også er tvivlsomt om bomberen Robert Lewandowski bliver klar.

Et skræmmende stærkt Barca-mandskab kommer med en vanvittig samlet målscore på 20:0 i deres seneste 5 kampe, og der er da også mest tiltro til en Barca-sejr hos bookmakerne.

Onsdag 6. maj kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Barcelona Uafgjort Bayern München
1,70 4,00 5,00
Bet365
Scandic Bookmakers
Danske Spil

Hold øje med ekspertanalyse til dette opgør.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Lionel Messi (Barcelona) 1,85
Partybets
Luis Suarez (Barcelona) 2,50 Bet365
Neymar (Barcelona) 2,60 Partybets
Thomas Müller (Bayern München) 3,60 Bet365
Mario Götze (Bayern München) 4,75 Bet365

Hvem booker billet til Champions League-finalen?

Kvalificerer sig til finalen

OddsBookmaker
Juventus 3,10 Bet365
Real Madrid 1,40 Scandic Bookmakers

Kvalificerer sig til finalen

OddsBookmaker
Barcelona 1,70 Bet365
Bayern München 2,37
Ladbrokes