Marts måned er overstået, og det betyder, at vi kan kåre en ny vinder i OddsXpert. Denne gang er det L_Bolbroe, der topper månedsstillingen med 18,90 enheder.

OddsXpert-konkurrencen fortsætter som normalt, og i marts måned var det brugeren L_Bobroe, der var bedst. Med 18,90 enheder fik han en solid førsteplads og dermed også førstepræmien på 1.200 danske kroner.

Sejren så ud til at være langt væk i starten af måneden, hvor han ramte forkert de første 3 dage. Derefter tog tingene dog fart, og med 16 flotte hits i resten af måneden - hvoraf flere var til ganske høje odds - sikrede han sig sejren med mere end 2 units foran nr. 2: Brian Villadsen.

Kampen om top 5 var særdeles hård denne måned, hvor Lindegaard1993 lige akkurat sneg sig op på 5. pladsen med blot 0,05 flere units end JG7 på 6. pladsen.

Præmievindere i februar

1: L_Bolbroe med 18,90

2: Brian Villadsen med 16,31

3: NoLuck666 med 13,80

4: Miver med 11,90

5: Lindegaard1993 med 11,65

Alle vindere har modtaget en mail fra BetXpert.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos bwin. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden, når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert-konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant sponsoreret af bwin. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder - alle listet med odds fra bwin. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.