2017 er blevet til 2018 men OddsXpert-konkurrencen er fortsat som den plejer, og med januar der er gået på hæld, kan BjarneV kåres til årets første månedsvinder. Med 24,10 point kunne han tage den med ro til sidst og alligevel løbe med sejren. 

Januar måneds OddsXpert-vinder var stabil over hele måneden, og selvom det ikke blev til en ugepræmie i løbet af måneden, så skrabede BjarneV alligevel point nok sammen til den samlede sejr. BjarneV havde en god evne til at spotte krydser, da 13 af hans 15 korrekte tip var på uafgjorte kampe, hvilket samlet set gav ham 24,70 point. Forspringet blev undervejs så stort, at BjarneV undlod at afgive tip på månedens sidste 2 dage.

Som vanligt er der gevinster til alle i top 5, og denne gang var det ReneCH der løb med andenplads via 15 korrekte tip - ligesom BjarneV. Top 3 blev fuldt af Sondergaard, mens kornbergblach og Müller tog sig af 4. og 5. pladsen.

De præmiegivende placeringer fordelte sig således:

Præmievindere i oktober

1: BjarneV med 24,10
2: ReneCH med 20,20
3: Sondergaard med 18,18
4: kornbergblach med 18,05
5: Müller med 15,85

Alle vindere har modtaget en mail fra BetXpert.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos bwin*. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden, når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert-konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af bwin*. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra bwin*. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.