Det var et højodds på sidstedagen, der afgjorde november-måneds OddsXpert-konkurrence, da brugeren windue ramte en Cadiz-sejr ude mod Real Betis, og dermed snød de øvrige brugere i toppen af stillingen.

Det var et tæt kapløb om titlen som OddsXpert i november-måned, men på sidstedagen snød brugeren windue alle de øvrige brugere i toppen og løb med sejren. Windue ramte nemlig Cadiz til flotte odds 5,50, da underdoggen slog Riza Durmisis Real Betis ud af Copa del Rey.

Nærmeste konkurrent var bruno1, der sluttede kun 0,45 enheder efter førstepladsen, som ellers havde en streak, hvor han ramte hele 7 X’er i træk. Han ramte dog ikke X’et på sidstedagen, hvor kampen Udinese – Perugia var valgt. En kamp der endte hele 8-4.

De øvrige brugere i top 5 som dermed vandt en præmie i november var DanneHH, sagergaard1302 og LILLEFAR.

De præmiegivende placeringer fordelte sig således:

Præmievindere i oktober

1. windue med 15,80

2. bruno1 med 15,35

3. DanneHH med 14,63

4. sagergaard1302 med 14,25

5. LILLEFAR med 13,25

Alle vindere har modtaget en mail fra BetXpert, og bwin* har oplyst, at vindernes konti er krediteret med gevinsterne.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos bwin. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden, når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert-konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af bwin. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra bwin. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.