Der skulle en spændende Champions League tirsdag til at afgøre oktober måneds OddsXpert-konkurrence, hvor Tunnicliff overtog og sikrede sig førstepladsen. 

Uden at have vundet en af ugekonkurrencerne i oktober, så endte brugere Tunnicliff alligevel med at sikre sig månedskonkurrencen, der blev meget tæt i toppen. Faktisk var det så tæt, at vi skulle hen på sidstedagen, før Tunnicliff kravlede op på førstepladsen. Det skete med odds 4,50 på en russisk sejr i Schweiz, da CSKA Moskva vendte 0-1 til 2-1 mod Basel.

Nærmeste konkurrent og månedens andenplads, NoLuck666, ramte ellers også plet med uafgjort mellem Sporting og Juventus, men til odds 3,40 blev han altså overhalet indenom.

På de efterfølgende præmiegivende pladser kom Mum, Ticket Taker og Müller.

De præmiegivende placeringer fordelte sig således:

Præmievindere i oktober

1: Tunnicliff med 22.50
2: NoLuck666 med 22.05
3: Mum med 21.81
4: Ticket Taker med 20.33
5: Müller med 16.60

Alle vindere har modtaget en mail fra BetXpert.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos bwin*. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden, når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert-konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af bwin*. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra bwin*. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.