Årets korteste måned er overstået, og det betyder, at vi kan kåre en ny vinder i OddsXpert. Denne gang er det Albani, der topper månedsstillingen med 20,65 enheder.

OddsXpert-konkurrencen fortsætter som normalt, og i den korte februar måned var det brugeren Albani, der var bedst. Med 20,65 enheder fik han en solid førsteplads, og dermed også førstepræmien på 1.200 danske kroner.

Sejren kom i hus udelukkende ved krydsspil. Det lykkedes Albani at ramme 13 uafgjorte resultater ud af 24 picks. Det var nok til at ende næsten to enheder foran andenpladsen, der gik til Overbandit. Han var også ret skarp til at ramme krydserne sidst på måneden.

De øvrige præmievindere er VIBORGFF, southside og Larsaa. De præmiegivende placeringer fordeler sig således:

Præmievindere i februar

1: Albani med 20,65

2: Overbandit med 18,75

3: VIBORGFF med 16,10

4: southside med 15,41

5: Larsaa med 15,18

Alle vindere har modtaget en mail fra BetXpert.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos bwin. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden, når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert-konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af bwin. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra bwin. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.