Det blev højst overraskende Adam Duvå Hall, der røg ud af Vild med Dans i sidste uge, hvor bookmakerne havde en klar forventning om, at Lucy Love ville ryge ud. Det forventer de igen, at hun vil gøre i aftenens show. 

Oddsætterne hos både Bet25 og Danske Spil* var noget overraskede over, at det ikke blev Lucy Love og partner Michael Olesen, der røg ud i sidste uge af Vild med Dans.

"Lucy skal virkelig levere en god præstation, hvis hun ikke skal havne i omdans. For selvom hun faktisk danser bedre end mange af sine konkurrenter i bunden af favoritfeltet, tyder det på, at hun ikke har populariteten med sig. Derfor er hun meget afhængig af dommernes stemmer, og det afspejler sig naturligvis også i vores odds," siger Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

"Ofte ser vi, at har man først stået i omdans én gang, så ryger man som regel ud gangen efter. Vi tror dog ikke, det kommer til at holde i denne uge, da Lucy Love stod der for to uger siden. Men vi vurderer, at hun ryger ud denne gang, da hun dansemæssigt ligger under de andres niveau, og derfor har vi hende som favorit til at ryge ud til odds 2,00," supplerer Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil*

Hvem ryger ud af Vild med Dans fre. 28/9?

Bedste odds Bookmaker
Lucy Love og Michael Olesen 2,25

Unibet 

Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann 5,50
Danske Spil
Rolf Sørensen og Karina Frimodt 7,00 Danske Spil
Lars Christiansen og Sofie Kruuse 8,00
Unibet
Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen  9,50 Danske Spil

Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard

12,00 Danske Spil
Esben Dalgaard og Mille Funk 41,00 Bet365
Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen 41,00
Bet365
Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir 31,00 Bet365
Molly Egelind og Mads Vad 76,00 Bet365

Vild med Dans odds er senest opdateret den 28. september klokken 10.00. Samlet tbp: 85,0 %

Emmelie de Forest lever ikke op til forventninger

Adam Duvå Hall var i sidste uge i omdans med den tidligere Melodi Grand Prix-vinder Emmelie de Forrest, hvorefter han blev stemt ud af seerne. At de begge to kom i omdans var meget overraskende for oddssætterne, der inden showet vurderede, at der var cirka 50 procent sandsynlighed for, at det ville være Lucy Love, der måtte forlade det populære danseprogram.  

”Det kom bag på os, at Adam Duvå Hall og Emmelie de Forrest endte i omdans. Ofte ser vi, at dem, der ligger i midterfeltet, ikke får så mange seerstemmer. Det kan være forklaringen på, at de to endte i omdans,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil*.

Emmelie de Forest var bookmakernes helt store favorit til at vinde Vild med Dans 2018, men hun har skuffet indtil videre og ikke indfriet forventningerne. 

"Emmelie har slet ikke levet op til omverdenens forventninger, og uge efter uge er hun bare droslet længere og længere ned af favoritstigen. Dansemæssigt ligger hun egentlig solidt placeret i midterfeltet, og på den bekostning burde hun slet ikke at være i farezonen. Til gengæld har hun ikke den samme opbakning fra seerne som eksempelvis Lars Christiansen og Rolf Sørensen, og derfor tyder det på, at hun endnu engang skal ud og kæmpe om videre deltagelse i konkurrencen," siger Morten Olsen fra Bet25.