Den mest scorende spiller nogensinde på det danske håndboldlandshold, Lars Christiansen, blev for en uge siden af flere bookmakere spået som en af favoritterne til at vinde Vild med Dans 2018. Efter første dans er han nu favorit til at ryge ud som den første.

Da deltagerlisten til denne sæson af Vild med Dans lå klar, blev den store bagedyst-darling, 61-årige Rosa Kildahl, ikke spået mange chancer for at nå ret langt, mens den tidligere håndboldstjerne, Lars Christiansen, af flere bookmakere blev regnet som en af de helt store favoritter.

Efter de 12 par i sidste uge fik lov at prøve kræfter med dansegulvet for første gang, er Rosa Kildahl stadig blandt favoritterne til at ryge ud tidligt - men det er Lars Christiansen pludselig også.

Dommerne var alt andet end imponerede over håndboldspillerens cha-cha-cha, og Lars Christiansen og hans partner, Sofie Kruuse, fik aftenens laveste score - seks point i alt. Heldigvis for dem havde producerne bag showet i år genindført, at ingen deltagere kunne ryge ud i første runde. I aften derimod er det blodig alvor.

Vild med Dans 2018 - hvem ryger først ud?

Hvem ryger ud af Vild med Dans i aften?

Bedste odds Bookmaker
Lars Christiansen og Sofie Kruuse 4,00

Unibet 

Rolf Sørensen og Karina Frimodt  4,00
Danske Spil
Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen  6,00 Unibet
Emil Thorup og Jenna Bagge 10,00
Bet365
Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard  12,00
NordicBet
Emmelie de Forest & Frederik Nonnemann 18,00
Lucy Love og Michael Olesen 29,00 Bet365
Signe Lindkvist & Thomas Evers Poulsen 32,00
Esben Dalgaard & Mille Funk 50,00
Simon Stenspil & Asta Bjórk Ivarsdottir 100,00
Adam Duvå Hall & Mie Moltke 100,00 Danske Spil
Molly Egelind & Mads Vad 150,00 Bet365

Odds er senest opdateret den 14. september kl. 13.25.

Lars Christiansen nu favorit til at ryge ud

Den overraskende udvikling i fredagens program har fået dommerne til at justere drastisk på deres Vild med Dans odds.

"I de seneste sæsoner har vi ramt plet i forhold til at udpege favoritten på forhånd, men i år kan man roligt sige, at vi har skudt helt ved siden af. Lars Christiansen levede slet ikke op til forventningerne, og med sine bare seks point fra dommerpanelet skrabede han bunden i det første liveshow. Det er nærmest umuligt at forestille sig, at han kan forbedre sine danseevner på bare én uge, og derfor er han faktisk vores største favorit til at ryge ud af programmet allerede på fredag," siger Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

Bookmakeren giver i skrivende stund odds 3,25 på exit til den tidligere fløjspiller i aften, og dermed er han deres favorit til at ryge først ud. Danske Spil har ham også som favorit til at danse af som den første - dog til odds 3,75.

Oddsansvarlig i Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, vil dog ikke afvise, at Lars Christiansen kan hive et comeback ud af ærmet.

"Lars Christiansen havde den store ulempe at være den første til at danse af alle i sidste uge, så måske han overrasker,” siger han i en pressemeddelelse. 

Molly Egelind flyvende fra start

Skuespillerinde Molly Egelind blev både af bookmakere og af BetXperts underholdningsekspert spået som en af de helt store favoritter til at vinde allerede inden første liveshow.

Og efter første dans, hvor Molly Egelind sammen med dansepartner Mads Vad brillerede med en jive, er bookmakerne kun blevet forstærket i den fornemmelse.

Morten Olsen fra Bet25 konstaterer, at Molly Egelind, hvis mor, Søs Egelind, blev nummer tre i programmet i 2015, nu må regnes som storfavorit. Tror man på, at skuespillerinden ender med at vinde det hele, kan man hente odds 3,00 hos Bet25.

Hos Danske Spil er det odds endnu lavere.

”Molly Egelinds og Mads Vads jive var meget imponerende og fik også klart flest point. Vi havde i forvejen et rigtig godt øje til Molly og Mads, og med den start, er de nu vores klare favorit til at vinde hele Vild Med Dans, det peger vores odds 2,75 også på,” siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen.