Efter at hun måtte i omdans i sidste uge, har bookmakerne ingen tiltro til, at Lucy Love overlever aftenens udgave af Vild med Dans.

Emil Thorup var den første til at måtte lade livet i dette års Vild med Dans, da han i sidste uge hverken imponerede dommere eller publikum med sin cha-cha-cha.'

I omdansen gjorde Lucy Love ham følgeskab, og det har fået de danske bookmakere til at placere hende som storfavorit til at ryge ud i sæsonens tredje program. Danske Spil* er helt nede i odds 1,80 på, at sangerinden med de zambianske rødder danser af i aften.

"Hun stod i omdans i sidste uge, og statistisk set plejer det at betyde, at hun med al sandsynlighed ryger ud. Derudover kunne det tyde på, at hun ikke har populariteten med sig, da hun faktisk danser bedre end nogen af de andre deltagere,” siger oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Vild med Dans 2018 odds - hvem er den næste, der ryger ud?

Lars Christiansen lignede i sidste uge et godt bud på en deltager, der røg hurtigt ud. Han ligger stadig på kanten, og det vil da ikke være en overraskelse, hvis han ryger i omdans i aften,

Hvem ryger ud af Vild med Dans i aften? Bedste odds Bookmaker
Lucy Love og Michael Olesen 2,00
Rolf Sørensen og Karina Frimodt 4,50
Lars Christiansen og Sofie Kruuse 8,00
Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen 15,00
Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard 16,00
Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann 20,00
Adam Duvå Hall og Mie Moltke 35,00
Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir 35,00
Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen 50,00
Esben Dalgaard og Mille Funk 13,00
Molly Egelind og Mads Vad 150,00

Odds opdateret 21. september klokken 10:50.

Exit for sidste års vinder

Peter Emmike Rasmussen bakkes op af oddschef hos Bet25, Morten Olsen.

"Lucy blev reddet på målstregen i første program, og det var tydeligt at se, at hun slet ikke følte sig hjemme i wienervalsen. Nu får hun så et nyt forsøg på at imponere både dommere og seere, men spørgsmålet er, om det allerede er for sent," siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Lucy ikke har den samme kendisfaktor blandt Vild med Dans-publikummet som de øvrige konkurrenter nederst i feltet. Derfor kan vi meget vel komme til at sige farvel til både Lucy og sidste års vinder allerede i sæsonens andet liveshow."

Lucy Loves partner, Michael Olesen, vandt Vild med Dans sidste år sammen med Sofie Lassen-Kahlke. 

Rolf Sørensen skal ikke føle sig for sikker

Bet25 tilbyder odds 1,99 på, at det bliver Lucy Love og Michael Olesen, der stemmes ud af dommere og seere, men bookmakeren har heller ikke stor fidus til Rolf Sørensen, der i skrivende stund giver odds 4,75 for at ryge ud i aften.

"Hvis Rolf Sørensen ikke har forbedret sine danseevner markant, er det mere eller mindre umuligt at forestille sig, hvordan han skal undgå at havne i fredagens omdans. I sidste uge blev han udelukkende reddet af seernes stemmer. Vi har dog en formodning om, at han nok skal få charmet sig videre til næste runde, men han slipper altså ikke for en omdans fredag aften, lyder spådommen fra Bet 25s Morten Olsen.

Både Danske Spil* og Bet25 har fortsat Molly Egelind som favorit til at vinde hele showet. Hos Danske Spil* giver hun odds 2,70, mens Bet25 giver odds 2,75.