Selvom der resterer 15 spillerunder af Superligaen, har Nordicbet* valgt at udbetale gevinster på FC København-mesterskab. Læs alle ugens bettingnyheder...

Selvom der er hele 15 runder tilbage af Superligaen, og ligaen blot er gået på vinterpause, har NordicBet* valgt at udbetale gevinster til alle dem, der har spillet på at FC København ville blive danske mestre.

Hovedstadsholdet fører med 11 point ned til Brøndby med fem kampe tilbage af grundspillet, mens der er yderligere 10 point ned til FCM på tredjepladsen. Derfor føler Nordicbet* sig ganske sikre på at udbetale på FCK.

Det er naturligvis en lille gimmick fra bookmakernes side, men det kan bestemt give bagslag. 

Tidligere på året gjorde Paddy Power nemlig det samme, da de udbetalte gevinster på at Hillary Clinton blev USAs næste præsident. Det gik mindre godt for dem, da Donald Trump endte med at blive valgt ind som præsidenten.

FCK har dog set ganske komfortable ud indtil videre i denne sæson, så sandsynligheden for at de vinder er nok ganske høj.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 50

12/12 Mange søger job hos Spillemyndigheden 

Efter flytningen af Spillemyndigheden til Odense har halvdelen af medarbejderne forladt arbejdspladsen. Det betød, at 30 stillinger skulle besættes, og i forbindelse med åbningsreceptionen d. 11/12 fortalte skatteminister Karsten Lauritzen, at 1.066 personer havde søgt de ledige stillinger - heraf havde 110 søgt stillingen som kontorchef.

Læs mere

14/12 Antigua ændrer skattelovgivning for bookmakere 

Den lille caribiske øgruppe Antigua er i gang med ændre deres skattelovgivning for landbaseret og online gambling. Kort sagt vil de differentiere skatteprocenter efter hvor mange lokale medarbejdere, de enkelte bookmakere har ansat. De nye ændringer er hos flere bookmakere ikke blevet positivt modtaget, og Pinnacle har bl.a. bebudet, at de trækker deres licens fra landet.

Læs mere

14/12 DraftKings overvejer at udvide i Europa

For ni måneder siden kom DraftKings til Europa, da de åbnede dørene for britiske kunder. Nu overvejer firmaet, der kører med daglige managerspil, at udvide til flere dele af Europa efter en fin start i det britiske. DraftKings overvejer dog fortsat hvilke lande, de skal udvide i.

Læs mere (betalingsside)

15/12 Færre danske unge spiller om penge 

SFI's rapport om Ludomani hos børn og unge viser, at færre danskere mellem 12-17 år spiller om penge. Rapporten viser, at 52% af børn og unge mellem 12-17 år i 2007 havde spillet pengespil, mens tallet i 2016 er røget ned på 40%. Rapporten konkluderer også, at 1,2% har en såkaldt risikabel spiladfærd, mens 0,3% har en problematisk spiladfærd.

Læs mere

15/12 Ladbrokes-fusion falder til jorden

Gamblingkoncernen GVC og Ladbrokes har talt om en fusion til en værdi af omkring 3,2 milliarder pund. Den aftale synes dog at være død nu. GVC købte tidligere bwin* og havde håbet at kunne lave en lignende overtagelse af Ladbrokes. Ladbrokes er i øjeblikket i gang med at fusionere med bookmakeren Coral.

Læs mere