Sponsoreret indhold fra NordicBet

På trods af at Superliga-sæsonen blot er lidt over halvvejs, vælger NordicBet* nu at udbetale gevinster til alle kunder, der har spillet på FC København som danske mestre. Selskabet har aldrig udbetalt gevinst på en dansk mester så tidligt på sæsonen.

Den hårdt tilkæmpede 1-0 sejr over AGF i 26. spillerunde af Superligaen betyder, at FC København kan gå på vinterpause med 11 points forspring ned til nummer to fra Brøndby og hele 21 points forspring til FC Midtjylland.

Et ganske suverænt facit, der nu får NordicBet* til at tage konsekvensen og udbetale gevinster til alle kunder, som har spillet på, at FCK vinder mesterskabet. Det er aldrig tidligere sket, at selskabet har udbetalt gevinst på en dansk mester allerede ved vinterpausen.

"FC København er med afstand det bedste hold i ligaen. Deres forsvar har kun lukket otte mål ind i hele sæsonen, og deres trup er både bredere og dyrere end konkurrenternes. Forfølgerne har simpelthen ikke den stabilitet, der skal til for at true førstepladsen. Vi er derfor ganske trygge ved at udbetale gevinster til de kunder, der har satset på et FCK-mesterskab", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Find flere spil på Superligaen på www.nordicbet.dk