Lørdagens Champions League finale er vel nok sæsonens sidste chance for at score sig et ekstraordinært godt tilbud fra bookmakerne. Herunder lister vi en række af de allerbedste tilbud forud for den store finale på Wembley lørdag aften.

Bet365*: Gratis 250 kr. væddemål på CL-finalen

Alle Bet365-kunder som placerer et single-væddemål på Champions League finalen inden kampstart, tilbydes et gratis liveoddsvæddemål til samme indsats på den store kamp. Læs mere om dette tilbud her.

Ladbrokes: Få op til 750 kr. tilbage hvis Bayern ikke vinder CL

Hvis Bayern München ikke vinder Champions League trofæet, så tilbyder Ladbrokes hele tre forskellige cash-back tilbud. Skulle finalen ende med at Dortmund løfter trofæet, giver Ladbrokes op til 250 kr. af indsatsen retur på alle følgende spil/markeder:

  • Tabende væddemål på 1. målscorer
  • Tabende væddemål på ciffertips
  • Tabende væddemål på scorecast (kombineret spil på 1. målscorer + ciffertip)

Ladbrokes: Få op til 250 kr. retur hvis Froch-Kessler slutter inden 4. runde

Det har nok ikke undgået den almene spillers opmærksomhed at Champions League finalen ikke er den eneste event på programmet i London lørdag aften. Danske Mikkel Kessler møder sent lørdag aften hjemmebanefavoritten Carl Froch i London's O2 Arena, hvor der er to titel-bælter på spil indenfor supermellemvægt-klassen; bælterne indenfor IBF og WBA som pt. indehaves at hhv. Froch og Kessler.

Skulle kampen blive afgjort inden bokserne går i ringen til 4. runde, så refunderer Ladbrokes alle tabende spil på individuelle runder, op til 250 kr.

Unibet*: Spil på CL-finalen og Kessler-Froch og få 50 kr. gratis

Alle kunder hos Unibet* tilbydes et risikofrit spil på 50 kr., hvis man spiller på et kombinationsspil hvor kun CL-finalen og boksekampen Kessler-Froch indgår, og hvor indsatsen er minimum 50 kr. Læs mere om dette tilbud her.

Tipico: 1.000 kr. i signup-bonus og "skæve" CL-finale-markeder

Udover at agere sponsor for vores aktuelle French Open konkurrence, og tilbyde 1.000 kr. til alle nye kunder, så er Tipico også med fremme i skoene til Champions League finalen. De tilbyder nemlig en lang række special-væddemål til kampen, som fx. om Pep Guardiola vil være at finde på Wembley under finalen, om Jupp Heynckes fælder en tåre, om det regner i løbet af opgøret, osv. Læs mere om Tipico's specialmarkeder til CL-finalen her.

Betsafe: Tip på CL-finalen og vind 300 kr.

Hos Betsafe er Champions League finalen - ikke underligt - udvalgt til "Dagens Kamp" i den konkurrence som Betsafe kører dagligt for deres danske Betsafe-brugere. Afgiv dit bud på kampens resultat og på første målscorer, og du er med i kampen om at vinde 300 kr. indsat på din Betsafe-spillekonto. Præmien går til den der rammer kampens rigtige resultat. Hvis flere rammer, går præmien til den der rammer første målscore. Hvis stadig flere, trækkes lod.

Kom med dit bud på kampen her: http://www.betxpert.com/redirect/special/42

Husk dét med småt!

Vi henviser til at der for hvert enkelt af ovenstående tilbud kan gælde særlige regler og vilkår, og opfordrer naturligvis til at man sørger for at sætte sig grundtigt ind i disse inden man kaster sig over dem.

Med ønsket om en rigtig god sportslørdag til alle BetXpert-brugere!