Der er lagt op til en yderst spændende Champions League-finale, og vi har taget et lille kig på de bedste odds hos bookmakerne. Champions League-finalen bliver i år et rent tysk opgør, når Bayern München møder Dortmund på Wembley lørdag den 25. maj.

Bayern München tabte finalen både i 2010 mod Inter og igen sidste år mod Chelsea, men de nyslåede tyske mestre er gjort til favoritter hos bookmakerne efter en utrolig, suveræn Bundesligaen-sæson.

Der er stor tiltro til Jupp Heynckes kan føre dette Bayern-hold til pokalen med de store ører. Specielt også efter den nådesløse nedslagtning af Barcelona i semifinalen. Men Dortmund har fightet sig flot til finalen og kender måske mere til de svage punkter hos dette skræmmende Bayern-mandskab efter træner Jürgen Klopp to år i træk lykkedes at vinde Bundesliga-mesterskabet. De undertippede Dortmund-spillere kan overraske i London.

Vinderspil:

Borussia Dortmund: odds 3,10 hos Bet365*

Bayern München: odds 1,44 hos Ladbrokes

De bedste 1X2-odds på markedet:

Borussia Dortmund: odds 4,80 hos Tipico

Uafgjort: odds 4,20 hos Partybets

Bayern München: odds 1,83 hos Ladbrokes

Trods højere odds for Dortmund-sejren har Danske spil* meddelt, at Bayern München alligevel tiltrækker størstedelen af indskud hos deres Oddset-spillere. Hele 65 procent tror på en Bayern München sejr, mens 20 procent har fundet fidus til Dortmund. Kun 15 procent har spillet krydset.

Derudover er der selvfølgelig masser af special-spil, hvor bookmakerne bl.a. forventer en ganske målrig finale, når de to tyske finalister mødes på Wembley. I de seneste 5 år har vi ellers oplevet 4 målfattige finaler.

Bedste Over/Under-odds:

Over 2,5 Scoringer: odds 1,75 hos Ladbrokes, Tipico

Under 2,5 Scoringer: odds 2,15 hos Partybets

Det offensive Bayern München-mandskab er det mest scorende hold i årets Champions League-turnering med 29 scoringer, mens Dortmund dog ikke er langt efter med 25 CL-scoringer. Det er da også i Bayern München truppen, at vi finder favoritter til at scorer kampens første mål. Men med 10 Champions League fuldtræffere er Dortmunds Robert Lewandowski den mest målfarlige spiller på grønsværen, mens Thomas Müller er topscorer for Bayern München med 8 CL-mål.

Første Målscorer:

Mario Gomez: odds 6,00 hos Bet365*
Mario Mandzukic: odds 5,50 hos Bet365*
Robert Lewandowski: odds 7,00 hos Ladbrokes, Bet365*, Danske Spil*
Claudio Pizarro: odds 7,00 hos Sportingbet, Ladbrokes, Bet365*
Thomas Muller: odds 8,00 hos Ladbrokes
Arjen Robben: odds 8,00 hos Sportingbet, Ladbrokes, Partybets

Marco Reus: odds 11,50 hos Unibet*

Mario Götze: odds 12,50 hos Unibet*

Hvad er jeres Champions League-fidusser, og hvad er jeres bud på finalen?