I forbindelse med lørdagens store brag, CL-finalen og Kessler-Froch, har Unibet* et godt tilbud til alle deres kunder: et risikofrit spil på 50 kr.

Lørdag aften er i sandhed en stor sportsaften i London! Ikke nok med de to tyske hold, Dortmund og Bayern München mødes i Champions Legaue-finalen, således finder årets største boksebrag sted i London, nemlig kampen Kessler-Froch!

Unibet* giver alle kunder - såvel nye som gamle - et risikofrit spil på 50 kr., hvis man spiller på et kombinationsspil af disse to begivenheder, og kun disse to, på min. 50 kr.

Det eneste du skal gøre er altså at spille et kombinationsspil på boksebraget Kessler-Froch og Champions League-finalen mellem Dortmund og Bayern München for min. 50 kr. Alle spil gælder, så længe du husker at kombinere de to events. Uanset om du vinder eller taber på dit spil får du efterfølgende et ekstra spil for 50 kr. - kvit og frit. Ingen tilmelding er nødvendig!

Dit ekstra spil vil blive krediteret på din Unibet-konto senest tirsdag d. 28 maj kl. 12.

Regler og vilkår

  • Du skal minimum have placeret 50 kr. på et kombinationsspil mellem Mikkel Kessler mod Carl Froch og Dortmund mod Bayern München, begge events afgøres lørdag d. 25. maj 2013.
  • Du kan maksimum få 50 kroner i bonus og kun få bonussen en gang.
  • Du vil få krediteret din bonus på 50 kroner senest tirsdag d. 28. maj. kl. 12 CET.
  • Din bonus vil blive indsat på din Unibet-konto i form af rigtige penge, dvs, at der er ingen omsætningskrav ifht til denne bonus.
  • Unibet*´s generelle regler og vilkår er altid gældende.
  • Unibet* forbeholder retten til at annullere og/eller ændre dette tilbud.