Få et gratis væddemål til Champions League-finalen på op til 250 kr. hos Bet365*...

På lørdag har vi Champions League-league balladen på Wembley, når sidste års andenplads Bayern München møder ligarivalerne og CL-vinderne fra 1997 Borussia Dortmund. Det betyder også gode tilbud fra bookmakerne, og Bet365* er kommet på banen med et godt et af slagsen. Det går ud på, at du kan få et gratis væddemål på kampen.

Sådan gør du: Placer et single før-kampvæddemål på kampen mellem Borussia Dortmund og Bayern München hos Bet365*, og så tilbyder de dig et gratis liveoddsvæddemål til samme indsats på den store kamp.

For at kvalificere dig til dit gratis liveoddsvæddemål skal du før kampstart placere et single væddemål, og når kampen er startet, skal du placere et single væddemål på et liveoddsmarked. Dit gratis liveoddsvæddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde. Hvis dit FØRSTE liveoddsvæddemål tabes, refunderer vi denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).

Bet365* tilbyder mere end 70 liveoddsmarkeder tilgængelige gennem hele kampen inkl. Næste mål, Antal mål, Antal hjørnespark, Halvleg - Resultat, Fuldtid - Resultat og meget mere.

Læs mere om tilbudet, regler og vilkår hos Bet365* under "tilbud".