Den tredje spurtpræmie-vinder er fundet i BetXperts store VM-konkurrence hvor den samlede præmiepulje er på 30.000 kr, sponsoreret af Bet24.

Heraf fordeles 27.000 kr til de 20 bedste i slutstillingen - dvs når VM slutter 11. juli. Men undervejs har vi desuden uddelt tre spurtpræmier á 1.000 kr, efter hver af de tre gruppespillerunder.

Vinder af spurtpræmie 1: Mr.Bears

Vinder af spurtpræmie 2: procsis

Vinder af tredje spurt - der blev afsluttet med gruppespillet i fredags: Tennisbetter

Han fik 421 point for de 16 kampe i 3. spillerunde. Det var eet sølle point foran nr 2, "colamand" der sluttede godt af med 101 point for fredagens fire kampe. Med 97 point - herunder 43 for David Villa i Chile-Spanien - holdt "Tennisbetter" lige præcis fast i sin førsteplads.

Vær med i konkurrencens afslutning

VM-konkurrencen går ud på at vælge de spillere man tror kommer til at gøre en forskel i de enkelte kampe. Man optjener altså points svarende til den performance ens udvalgte spillere lægger for dagen. Nøjagtig som i et traditionelt managerspil. Dog med den forskel at man kun kan vælge sig én spiller pr. kamp.

Som deltager i konkurrencen bestemmer man selv om man vil vælge en spiller til samtlige kampe eller kun til udvalgte. Risikoen for at ens spiller scorer minus-points er selvfølgelig altid til stede, men hvo intet vover,.....

Du finder konkurrencen på http://www.betxpert.com/vm-konkurrence (eller via konkurrence-banneret på forsiden af www.betxpert.com) hvor du kan læse meget mere om regler, præmier, hvordan du opretter og deltager i privatligaer mv.

Deltagelse er gratis - det eneste du skal bruge er en BetXpert brugerprofil - og det er ikke for sent at komme med og kæmpe om præmierne. Omend der nok skal en del held og dygtighed til - nu hvor spurtpræmierne er uddelt, og konkurrencen er nået til den afsluttende fase, med kun 12 kampe tilbage.

Præmiepuljen - 27.000 kr - går til de 20 bedst placerede i den samlede stilling der gøres op efter finalen 11. juli.

Nr 1 er lige nu Mr.Bears med 1307 point, efterfulgt af Tennisbetter med 1242 og mantajan med 1236. Nr 20 er Citizen med 1126 point.

I alt har 525 BetXpert-brugere prøvet lykken i VM-konkurrencen. Der har været ramt af en række tekniske problemer undervejs, men som ikke desto mindre - håber vi - har været en fornøjelse.