Vinderen af spurtpræmie nr 2 er fundet i BetXperts store VM-konkurrence hvor den samlede præmiepulje er på 30.000 kr, sponsoreret af Bet24.

Heraf fordeles 27.000 kr til de 20 bedste i slutstillingen - dvs når VM slutter 11. juli. Men undervejs uddeles desuden tre spurtpræmier á 1.000 kr. Den første blev uddelt efter første gruppespillerunde. Nu, hvor anden gruppespillerunde er overstået, er det tid til spurtpræmie nr 2:

Vinder af denne spurtpræmie, med 493 point for de 16 kampe i 2. spillerunde, blev:

procsis

I løbet af anden spillerunde, fik procsis mange point for at vælge folk som Diego Forlán (64 point for Sydafrika-Uruguay), Luis Fabiano (58 point for Brasilen-Elfenbenskysten) og David Villa (58 point for Spanien-Honduras). Mest scorede han ved at vælge Cristiano Ronaldo i Portugal-Nordkorea; C. Ronaldo genererede 68 point ved blandt andet at score et mål, levere en assist, blive kåret som Man of the Match samt være med i en kamp hvor Portugal nettede ikke færre end 7 gange...

Vær med i kampen om tredje spurtpræmie

VM-konkurrencen går ud på at vælge de spillere man tror kommer til at gøre en forskel i de enkelte kampe. Man optjener altså points svarende til den performance ens udvalgte spillere lægger for dagen. Nøjagtig som i et traditionelt managerspil. Dog med den forskel at man kun kan vælge sig én spiller pr. kamp.

Som deltager i konkurrencen bestemmer man selv om man vil vælge en spiller til samtlige kampe eller kun til udvalgte. Risikoen for at ens spiller scorer minus-points er selvfølgelig altid til stede, men hvo intet vover,.....

Du finder konkurrencen på http://www.betxpert.com/vm-konkurrence (eller via konkurrence-banneret på forsiden af www.betxpert.com) hvor du kan læse meget mere om regler, præmier, hvordan du opretter og deltager i privatligaer mv.

Deltagelse er gratis - det eneste du skal bruge er en BetXpert brugerprofil - og det er ikke for sent at komme med og kæmpe om præmierne. Den tredje spurtpræmie uddeles efter tredje gruppespillerunde - som går i gang i dag, kl. 16, og slutter 25. juni. Og derefter er der stadig hoved-præmiepuljen der går til de 20 bedst placerede i den samlede stilling - der gøres op efter finalen 11. juli.