Den første vinder er fundet i BetXperts store VM-konkurrence hvor den samlede præmiepulje er på 30.000 kr, sponsoreret af Bet24.

Heraf fordeles 27.000 kr til de 20 bedste i slutstillingen - dvs når VM slutter 11. juli. Men undervejs uddeles desuden tre spurtpræmier á 1.000 kr. Den første uddeles nu hvor første gruppespillerunde er slut.

Vinder af denne spurtpræmie, med 420 point for de første 16 gruppekampe, blev:

Mr. Bears

VM-konkurrencen går ud på at vælge de spillere man tror kommer til at gøre en forskel i de enkelte kampe. Man optjener altså points svarende til den performance ens udvalgte spillere lægger for dagen. Nøjagtig som i et traditionelt managerspil. Dog med den forskel at man kun kan vælge sig én spiller pr. kamp.

Som deltager i konkurrencen bestemmer man selv om man vil vælge en spiller til samtlige kampe eller kun til udvalgte. Risikoen for at ens spiller scorer minus-points er selvfølgelig altid til stede, men hvo intet vover,.....

Du finder konkurrencen på http://www.betxpert.com/vm-konkurrence (eller via konkurrence-banneret på forsiden af www.betxpert.com) hvor du kan læse meget mere om regler, præmier, hvordan du opretter og deltager i privatligaer mv.

Deltagelse er gratis - det eneste du skal bruge er en BetXpert brugerprofil - og det er ikke for sent at komme med og kæmpe om præmierne.