VM 2010, som starter denne fredag, kalder selvfølgelig på en spændende - og gratis - konkurrence mellem BetXpert-brugerne. Og med hjælp fra vores konkurrence-sponsor Bet24, er der lagt intet mindre end 30.000 kr. i præmiepuljen, bl.a. med spurtpræmier undervejs, så der er noget at kæmpe om hele vejen mod VM-finalen!

I år afprøver vi et helt nyt koncept, som vi har valgt at kalde "Player Pick". I stedet for at tippe på udfaldene af de enkelte kampe, gælder det om at vælge de spillere der i VM-kampene kommer til at gøre en forskel.

I konkurrencen optjener man points svarende til den performance ens udvalgte spillere lægger for dagen. Nøjagtig som i et traditionelt managerspil. Dog med den forskel at man kun kan vælge sig én spiller pr. kamp.

Som deltager i konkurrencen bestemmer man selv om man vil vælge en spiller til samtlige kampe eller kun til udvalgte. Risikoen for at ens spiller scorer minus-points er selvfølgelig altid til stede, men hvo intet vover,.....

Du finder konkurrencen på http://www.betxpert.com/vm-konkurrence (eller via konkurrence-banneret på forsiden af www.betxpert.com) hvor du kan læse meget mere om regler, præmier, hvordan du opretter og deltager i privatligaer mv.

Og husk: Konkurrencen løber under hele VM, og starter når åbningskampen mellem Sydafrika og Mexico fløjtes i gang fredag eftermiddag.