BetXpert er klar med sit sidste Lynhold i denne omgang, men hvilke svar har vi fået ud af eksperimentet? Det ser vi nærmere på i denne artikel, hvor der igen skal sættes hold til sidste runde før vinterpausen...

Vinterpausen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det her bliver det sidste Lynhold, jeg kommer til at sætte i denne omgang. 

Det er derfor helt nærliggende at stille sig selv det store spørgsmål: Kan en sportsbettor finde en edge i puljespil som disse?

Svaret er nok ja, men det er ikke rungende. Jeg er ikke i tvivl om, at man kan finde en edge inden for disse puljespil på den ene eller anden måde, og jeg betvivler heller ikke, at man kan trække nogle af bettingtankerne med ind i det.

Men jeg har heller ikke fundet noget entydigt svar på det indtil videre. 

Mit bedste bud på nogle råd vil være, at man nærstuderer kampprogrammet og finder to-tre hold, som man har en særlig fidus til. Det kunne være et par hold, hvis odds indeholder værdi, for så er chancen nemlig, at ikke andre har luret dem.

Jeg har deltaget i en række spil på Lynholdet* i den seneste tid - lige fra EM i håndbold til NFL, og flere gange har tendensen været, at mange af holdene i store træk har de samme spillere. Jeg kan kun forestille mig, at situationen er det samme ved cykelløb.

Det er dog ikke så udbredt til fodboldspillene, siger min erfaring. 

Selvfølgelig skal man ikke gå ud og anskaffe sig en spiller, der kun kan blive farlig, hvis vinden står rigtigt eller hvis en mindre kabale skal gå op, før han rammer startopstillingen - men man er nok nødt til at tænke lidt anderledes end så mange andre.

Jeg er ikke sikker på, at jeg har svaret - men jeg er sikker på, at puljespil er et område, som der kan være stort potentiale i, hvis man først sætter sig helt ind i spillet.

Læs også BetXperts anmeldelse af Lynholdet.

Sådan ser holdet ud til 21. runde

Nå, lad os se på det: Holdet til 21. runde. Jeg er til denne runde tilbage ved det normale format, hvor alle hold er i samme pulje og kæmper mod hinanden: Ingen duel, ingen 50/50.

Jeg har på forhånd udset mig fire hold: FCK (mod AGF), Randers (mod Esbjerg), Silkeborg (mod Lyngby) og SønderjyskE (mod FC Nordsjælland).

FC Københavns spillere er dyre og de spillede Champions League i midtugen, men til gengæld holder de bare det højeste niveau i Danmark. De scorer mange mål og lukker ikke synderligt mange ind.

Randers er solidt spillende og møder Esbjerg, der stadig i min optik er det ringeste hold i ligaen, trods en ret god præstation forleden mod Brøndby.

Silkeborg - synes jeg - har spillet fint på det seneste, og jeg er ikke nødvendigvis så overbevist af Lyngby endnu. (Fun fact: Den første gang jeg ikke tog Robert Skov på mit hold, valgte han at score).

Slutteligt er der SønderjyskE. FC Nordsjælland står godt til sønderjyderne, og det er Michelsens sidste kamp. Jeg overvejede meget, meget længe at satse 100 % på SønderjyskE-spillere i denne runde.

Det valgte jeg dog til sidst ikke at gøre. Jeg er ikke kynisk nok til at satse alt på ét bræt. I stedet har jeg valgt følgende spillere:

Målmand: Hannes Thor Halldorsson (Randers FC)

Esbjerg spillede bedre end hidtil i seneste kamp mod Brøndby, men Randers FC har stået pænt i defensiven i deres seneste to kampe, og jeg tror umiddelbart at Esbjerg får besvær med at score. 

Forsvar: Ludwig Augustinsson (FC København)

Forsvar: Erik Marxen (Randers)

Forsvar: Johnny Thomsen (Randers)

Forsvar: Mads Agesen (Randers)

Samme tanker som på målmandsposten: Esbjerg kan få svært ved at score mod Randers (og spillerne er billigere end hos FCK). Jeg har dog fundet plads til Ludwig Augustinsson, der kan lukrere af at Cornelius er tilbage. Med ham på banen er han mere assistfarlig end normalt.

Midtbane: Emil Scheel (Silkeborg)

Midtbane: Robert Skov (Silkeborg)

Midtbane: Youssef Toutouh (FC København)

Midtbane: Janus Drachmann (SønderjyskE)

Det er lidt et tilbagevendende tema, at jeg sparer lidt på midtbanen. Jeg er ikke sikker på, at det er en glimrende strategi, men det er den, jeg går med i sidste ende. Robert Skov er forrygende hos Silkeborg, mens Janus Drachmann er involveret i meget hos SønderjyskE. Toutouh har spillet flot hos FCK. Scheel... tja, lad os kalde den plads åben.

Angriber: Nicklas Helenius (Silkeborg)

Angriber: Mikael Ishak (Randers)

Esbjergs defensiv er til at lege med, og Ishak spiller forrygende i momenter. Helenius er ret skarp i øjeblikket, og selvom Lyngby ikke lukker alt for mange mål ind, kan han prikke én eller to ind. Det er i al fald håbet.

Lav dit eget Lynhold her.