Den berygtede, anonyme bettor, "Bettor X", havde næppe en sjov Super Bowl. Tidligere har han vundet store gevinster ved de største sportsbegivenheder, men denne gang gav det en lussing på 3,8 millioner dollars. Læs mere i ugens bettingnyheder.

I de amerikanske medier er "Bettor X" et velkendt navn. I al fald i bettingkredse. Årsagen er, at han havde en imponerende indtjening på betting på de større amerikanske sportsbegivenheder.

Således vandt han omkring 10 millioner dollars på World Series 2017 mellem Houston Astros og Los Angeles Dodgers. Hans næste store bet blev et indskud på mellem 8-10 millioner dollars på Philadelphia Eagles mod New England Patriots i Super Bowl LII.

Men nu gik den ikke længere for den anonyme bettor. Ved årets Super Bowl havde han placeret cirka 3,8 millioner dollars på Los Angeles Rams mod New England Patriots. Denne gang leverede Patriots dog varen og vandt 13-3 - og Bettor X måtte tage til takke med en økonomisk lussing.

I sidste ende bør Bettor X dog fortsat være tilfreds. Samlet set har han et overskud på omkring 20 millioner dollars ved de større sportsbegivenheder.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 6

4/2 Sky Bet og Bet365 tilknytter ny livedata-operatør

Bookmakerne Sky Bet og Bet365 bliver de første til at benytte Fast Player Statistics Feed fra Perform, hvilket skal give endnu hurtige livedata på kampe, mens også datapunkterne forøges betragteligt. Fremover vil spillerne kunne se frem til at kunne spille på enkelte spilleres antal skud, tacklinger osv. med den nye teknik.
Læs mere

4/2 Hatem Ben Arfa kræver millionkompensation fra PSG

Den franske fodboldspiller Hatem Ben Arfa har slæbt sin tidligere arbejdsgiver PSG i retten, da han mener, klubben skylder ham otte mio. euro. Franskmanden blev holdt ude i klubben i over et år, og da hans kontrakt primært byggede på bonusløn mener han nu, at klubben skylder ham penge.
Læs mere

5/2 Pinnacle tilknytter dansk dataleverandør

Bookmakeren Pinnacle, der er blandt de helt store spillere på markedet, har tilknyttet danske GameScorekeeper som dataleverandør på esport. GameScorekeeper skal levere data på bl.a. CS:GO og Dota 2, og Pinnacle forventer, at samarbejdet vil styrke deres position i toppen af esport-betting.
Læs mere (betalingsside)

7/2 20.000 har udelukket sig fra online gambling i Sverige

Den svenske gambling regulator har offentliggjort, at 20.000 svenskere nu har tilmeldt sig selvudelukkelse programmet. Programmet minder i sig selv om det danske system ROFUS, som også gør, at man ikke længere kan spille online.
Læs mere

7/2 SBTech kåret som bedste sportsbetting-leverandør

For tredje år i træk har SBTech nu taget prisen, som den bedste sportsbetting- og gaming-leverandør til det årlige ICE event. Prisen blev blandt andet givet på baggrund af deres førende teknologi, deres velfungerende programmer og deres alsidighed.
Læs mere

8/2 New York forventer. bettingbranchen vækster mest

Yahoo har skabt en infografik, der viser, hvilket job der forventes at vokse hurtigst i de forskellige stater i USA. I New York er det gamblingindustrien, der forventes at vokse mest og hurtigst i den kommende tid.
Læs mere

8/2 Fysiske spillemaskiner har det svært i Danmark

Det er ikke udelukkende guld og grønne skove at have spillemaskiner i Danmark. I al fald er Dansk Automat Brancheforening ude med et nødråb. Årsagen er, at indtægterne er faldende, mens afgifterne stiger og stiger. 
Læs mere (betalingsartikel)

8/2 UKGC annoncerer sikrere regler

Den britiske spillekommission har indført strammere og sikrere regler, der minder om reglerne i Danmark. Således skal man nu kunne verificere sine data, såsom adresse, navn og så videre. De nye stramninger træder i kraft den 7. maj. 
Læs mere