En ny social bettingapp vil kopiere WhatsApp og Facebook Messengers succes inden for bettingverdenen. Læs alle ugens bettingnyheder i opsamlingen.

Den sociale bettingapp, Bet Blocks, vil forsøge at at blive bettingens svar på WhatsApp.

WhatsApp er en app, der gør det muligt at sende beskeder til sine venner eller grupper på telefonen via internettet, meget lig Facebook Messenger. Og det er altså den app, som Bet Blocks vil forsøge at efterligne inden for bettingens verden.

Tanken er, at det skal være en samtale-app, hvor den opfanger enkelte betting-relaterede ord. Nævner du for eksempel at Liverpool vil slå Chelsea, vil appen undersøge OddsChecker og spytte det højeste odds ud som et oddsforslag.

Skaberne af appen siger selv, at deres app - modsat WhatsApp og Facebook Messenger - vil være designet til at placere bets hurtigt. 

I første omgang er appen udelukkende til det britiske marked, men skulle appen blive en succes, kan man formode at den spreder sig til de øvrige markeder. Appen ventes klar til september, hvor den kan downloades til Android-enheder.

Læs mere (Betalingsside)

Andre bettingnyheder fra uge 33

14/8 Japan vil begrænse mulighederne for gambling

I Japan er man ved at udforme et lovforslag, der skal begrænse mulighederne for gambling til kun at indeholde spil, hvor der udelukkende er tale om tilfældigheder - som for eksempel lotterier. Dette vil gå udover poker og sportsbetting, selvom sidstnævnte kun lige blev lovliggjort i landet i december sidste år. Første udkast blev udformet sidst i juli, og man venter nu spændt på det endelige lovforslag, der skal afløse den meget upopulære gældende lov på området.

Læs mere 

16/8 Livebetting er nu kommet til videospillet FIFA

ESport er på vej frem på mange fronter, og et af de førende sportsgrene indenfor eSport er computerspillet FIFA. Som de første nogensinde har UltraPlay udbudt livebetting til det netop overståede FIFA VM - det såkaldte FIFA's Interactive World Cup 2017. UltraPlay har bookmakerne VitalBet, Ebettle og Loot.bet som partnere.

Læs mere

17/8 LeoVegas* præsenterer stærkt kvartalsregnskab

LeoVegas*, der på det danske marked for ikke så lang tid siden introducerede deres sportsbetting-del, har præsenteret et regnskab, der viser stor vækst for 2. kvartal af 2017. Omsætningen steg med 60 procent sammenlignet med 2016, hvilket bl.a. skyldes stærke resultater på den mobile platform. Ser man på det første halve år af 2017, så har LeoVegas* vækstet med hele 55 procent sammenlignet med sidste år.

Læs mere

18/8 Ex-direktør: Derfor fejler Sun Bets

Jamie Hart var tidligere en del af Tabcorp, der stod bag den britiske bookmaker, Sun Bets. Sun Bets er en del af The Sun, og ifølge Jamie Hart fejler bookmakeren - der allerede menes at have tabt 28 millioner pund - fordi man ikke benytter sig nok af The Sun-brandet. Bookmakeren ligner alle andre og har kun benyttet sig af deres velkendte røde farve, lyder kritikken.

Læs mere (Betalingsside)

18/8 Bookmakere bryder dansk lovgivning

Tre bookmakere - Jetbull, 777 og Bet25 - har brudt dansk lovgivning, efter at de har udbudt odds på U17-slutrunden i damehåndbold. Ifølge den danske spillelov må udbyderne ikke tilbyde spil, der er forbeholdt for unge under 18 år. Alle bookmakere forklarer, at der er tale om en fejl i systemet.

Læs mere