William Hills administrerende direktør, Philip Bowcock, ser gerne at man begrænser tv-reklamerne i fremtiden. Læs alle ugens bettingnyheder.

I forbindelse med at William Hill præsenterede deres årsregnskab, åbnede bookmakerens administrerende direktør, Philip Bowcock, op for, at man i fremtiden kan komme til at se færre William Hill-reklamer.

"Min personlige vurdering er, at der er for mange gambling-reklamer på TV," sagde Bowcock i forbindelse med regnskabet.

Bookmakerbranchen kritiseres ofte for at ramme alt for mange udsatte mennesker, og det er i den forbindelse at Bowcock gerne ser færre reklamer. Han erkender dog, at de efterhånden har et brand, der vil kunne klare sig uden konstante tv-reklamer.

Det er ikke første gang, at Philip Bowcock kommer med antydninger om, at der bør værre færre tv-reklamer for bookmakerne

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 31

31/7 Reducering af marketing-omkostninger gav Bet-at-home flot første halvår

Den Frankfurt-baserede bookmaker, Bet-at-home, leverede et flot resultat for første halvår, hvor man oplevede en vækst i omsætningen på 17,5 procent. En reducering af bookmakerens marketing-omkostninger, som følge af et stille sportsår uden slutrunder, medførte dog en stigning på hele 93 profent i virksomhedens resultat af primær drift.

Læs mere (betalingsside)

1/8 Dårligt andet kvartal på det portugisiske marked

Det portugisiske online gaming-marked oplevede en omsætning på 56,8 mio € for det første halvår af 2017. Andet kvartal var dog knap så godt som første, da omsætningen i andet kvartal var hele 19 procent lavere. Det oplyses ligeledes, at den portugisiske pendant til Spillemyndigheden indhentede hele 16,3 mio € i skatter hos de syv licenserede udbydere på markedet.

Læs mere 

2/8 Tjekkiet vil indføre limits til spillernes fordel

Tjekket vil introducere en række begrænsninger, der skal hjælpe spillerne. Således vil man indføre en teknologi, der hindrer spillerne i at tabe alt for meget på en kort periode. De indfører så at sige en time-limit, således man ikke kan ødsle millioner af kroner bort. Disse limits skal udregnes matematisk på baggrund af flere faktorer, der tager højde for ens spilleprofil.

Læs mere

3/8 Bookmaker-apps er kommet i Google Play Store

Siden 2013 har det ikke været tilladt for bettingapps at være i Google Play Store, men det er nu blevet tilladt igen, hvilket har fået den først sværm af bookmakere til at frigive deres produkter, såsom 888sport*, Ladbrokes, Kindred og mange flere.

Læs mere

4/8 Kendte i spilreklamer: Ingen moralske skrupler i den forbindelse

Flere kendte danskere optræder i reklamer for spilfirmaer, og det møder kritik af Center for Ludomani. Selv har flere af de kendte ingen moralske skrupler ved at deltage i reklamerne.

Læs mere