William Hills administrerende direktør, Philip Bowcock, ser gerne at man begrænser tv-reklamerne i fremtiden. Læs alle ugens bettingnyheder.

I forbindelse med at William Hill præsenterede deres årsregnskab, åbnede bookmakerens administrerende direktør, Philip Bowcock, op for, at man i fremtiden kan komme til at se færre William Hill-reklamer.

"Min personlige vurdering er, at der er for mange gambling-reklamer på TV," sagde Bowcock i forbindelse med regnskabet.

Bookmakerbranchen kritiseres ofte for at ramme alt for mange udsatte mennesker, og det er i den forbindelse at Bowcock gerne ser færre reklamer. Han erkender dog, at de efterhånden har et brand, der vil kunne klare sig uden konstante tv-reklamer.

Det er ikke første gang, at Philip Bowcock kommer med antydninger om, at der bør værre færre tv-reklamer for bookmakerne

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 31

31/7 Reducering af marketing-omkostninger gav Bet-at-home flot første halvår

Den Frankfurt-baserede bookmaker, Bet-at-home, leverede et flot resultat for første halvår, hvor man oplevede en vækst i omsætningen på 17,5 procent. En reducering af bookmakerens marketing-omkostninger, som følge af et stille sportsår uden slutrunder, medførte dog en stigning på hele 93 profent i virksomhedens resultat af primær drift.

Læs mere (betalingsside)

1/8 Dårligt andet kvartal på det portugisiske marked

Det portugisiske online gaming-marked oplevede en omsætning på 56,8 mio € for det første halvår af 2017. Andet kvartal var dog knap så godt som første, da omsætningen i andet kvartal var hele 19 procent lavere. Det oplyses ligeledes, at den portugisiske pendant til Spillemyndigheden indhentede hele 16,3 mio € i skatter hos de syv licenserede udbydere på markedet.

Læs mere 

2/8 Tjekkiet vil indføre limits til spillernes fordel

Tjekket vil introducere en række begrænsninger, der skal hjælpe spillerne. Således vil man indføre en teknologi, der hindrer spillerne i at tabe alt for meget på en kort periode. De indfører så at sige en time-limit, således man ikke kan ødsle millioner af kroner bort. Disse limits skal udregnes matematisk på baggrund af flere faktorer, der tager højde for ens spilleprofil.

Læs mere

3/8 Bookmaker-apps er kommet i Google Play Store

Siden 2013 har det ikke været tilladt for bettingapps at være i Google Play Store, men det er nu blevet tilladt igen, hvilket har fået den først sværm af bookmakere til at frigive deres produkter, såsom Ladbrokes, Kindred og mange flere.

Læs mere

4/8 Kendte i spilreklamer: Ingen moralske skrupler i den forbindelse

Flere kendte danskere optræder i reklamer for spilfirmaer, og det møder kritik af Center for Ludomani. Selv har flere af de kendte ingen moralske skrupler ved at deltage i reklamerne.

Læs mere