Boksebraget mellem Mayweather og McGregor kan blive et af de største bettingobjekter nogensinde på sportsbegivenheder. Hos Betfair* har kampen allerede slået omsætningsrekord inden for boksning, små 3 uger inden begivenheden finder sted. Læs alle ugens bettingnyheder. 

Kampen mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor er et af de mest imødesete boksekampe nogensinde. Det ubesejrede bokselegende Mayweather er favorit, når han møder UFC-fighteren Conor McGregor, men den forholdsvis store favoritværdighed er ikke noget, der afholder betterne fra at sætte penge på kampen - mange penge.

Hos Betfair* har kampen allerede mandag sat omsætningsrekord indenfor boksekampe med 11,3 mio. pund. Hos Betfair* forventer man i øvrigt, at omsætningen kommer et godt stykke op over 50 mio. pund og muligvis helt op omkring 100 mio. pund. Det vil i så fald være en rekord for alle sportsbegivenheder nogensinde.

Læs mere

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Andre bettingnyheder fra uge 32

8/8 Paddy Power Betfair* med nedgang på online-delen i første del af 2017

Det fusionerede selskab Paddy Power Betfair* har præsenteret virksomhedens resultater for første halvår af 2017, og det viste en omsætningsvækst på 9 procent sammenlignet med samme periode i 2016. Dog viser tal også, at selskabet oplevede en 2 procent nedgang i omsætningen på online-delen, hvor bl.a. lavere margins på sportsbook-delen er en af årsagerne. Hele koncernens sportsbetting-del oplevede dog en lille vækst på 1 procent sammenlignet med sidste år.

Læs mere (betalingsside)

9/8 Betsafe og Nordicbet* lancerer opgradering af mobilplatform

Betsson AT, der har bookmakere som Betsson, Betsafe og Nordicbet*, lancerer i forbindelse med Premier League-start en ny mobil platform, som danske kunder vil kunne opleve hos de licenserede bookmakere Betsafe og Nordicbet*. Betsson udtaler, at det er en stor forbedring af den mobile platform, og man forventer at se den fulde effekt af opgraderingen i fjerde kvartal af 2017.

Læs mere

10/8 Unibet* lancerer betting-orienteret kommentering til livestreams

Unibet* har investeret i et ny kommentator-system, der gør det muligt for bookmakeren at kommentere deres live-kampe fra hvilket som helst sted i verden. Systemet leverer også en masse data og statistik fra Opta, der skal gøre kommenteringen mere betting-orienteret. Man vil til at starte med kunne finde kommenteringen på kampe fra La Liga, Ligue 1 og den belgiske Jupiler Leauge.

Læs mere (betalingsside)

10/8 McGregor indgår aftale med Betsafe

Bookmakeren Betsafe har indgået en aftale med Conor McGregor, der gør ham til deres europæiske ambassadør. Det betyder blandt andet, at Betsafe vil fremgå på hans shorts i kampen mod Mayweather. Aftalen løber over 18 måneder og vil blandt andet resultere i nogle skræddersyede specials på ireren. 

Læs mere

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

10/8 Sportech indgår samarbejde med Dansk Hestevæddeløb ApS

Det danske hestebettingsmarked bliver liberaliseret fra januar 2018, hvorfor den danske hestevæddeløbsbranche er ved at gøre sig klar til de nye love. Dansk Hestevæddeløb ApS har således indgået et samarbejde med Sportech, der skal levere den nødvendige teknologi til deres ni hestevæddeløbsbaner.

Læs mere

11/8 Skinbettingselskab får licens på Isle of Man

Specialiseringsoperatøren eSportsPools har opnået en licens på Isle of Man, hvilket betyder at skin betting så småt er ved at træde ind på et officielt marked. Markedet siges at være på omkring 3,9-5,1 milliarder dollars værd, men har flere gange været kritiseret for at henvende sig til mindreårige. (Rettelse: Tidligere stod der, at markedets værdi var i millioner. Det er forkert, da det er i milliarder og altså markant større.)

Læs mere