Til september starter en ny sæson af Vild Med Dans på TV 2, hvor 12 "kendte" danskere sammen med 12 professionelle dansere skal dyste mod hinanden i den 14. sæson af det populære tv-program. Flere bookmakere har sat odds på showet, og der er ikke enighed om, hvem der vinder. 

Hvis man spørger Danske Spil* og Bet25 om, hvem der vinder Vild Med Dans 2017, vil svaret ikke være entydigt. Begge bookmakere er enige om, at skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke er blandt favoritterne, men hos Danske Spil* vurderer de, at svømmeren Mie Ø. Nielsen vinder showet. 

"Vi tror, at Mie Ø. Nielsen vinder programmet. Hun er i hvert fald vores favorit efterfulgt af Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle. Fra vores synspunkt har hun hele pakken. Hun er ung og har en charmerende personlighed, og så er hun vant til at konkurrere på højeste plan. Hun er vant til træningen og hårdt arbejde på daglig basis. De ting gør, at vi tror, hun kommer langt, siger oddssætter hos Danske Spil*, Jan Trier. 

Mie Ø. Nielsen giver odds 4,00 hos Danske Spil*.

Hos Bet25 har man ikke Mie Ø. Nielsen i top 5 over favoritter. Her er der i stedet stor tiltro til Sofie Lassen-Kahlke, der giver odds 3,50: 

"Sofie Lassen-Kahlke er vores klare favorit til at hjemtage trofæet. Hun har en enorm kendisfaktor, og med sine roller i Vildbassen og Anja & Viktor er hun kendt som den søde nabopige blandt mange i den danske befolkning. Læg dertil at Lassen-Kahlke er vant til at begå sig på de skrå brædder. Det giver hende en markant fordel ift. mange af konkurrenterne, siger oddschef hos Bet25, Morten Olsen.

Og netop kendisfaktoren kan komme til at få betydning for, hvem der vinder showet, da seerne er med til at afgøre, hvem der går videre hver fredag. Her vurderer Danske Spil*, at Mie Ø. Nielsen kan komme i problemer. 

"Mie Ø. Nielsens ulempe er, at hun ikke er super kendt i den brede befolkning. Det er typer som Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, som allerede er meget populære. De to kan godt komme rigtig langt også. Vi må også formode, at de med deres skuespillerbaggrund har fået en dansetime eller to i løbet af deres karrierer, så vi ser også dem som værende store profiler, siger Jan Trier fra Danske Spil*.

Vinderinstinkt kan afgøre showet 

Både hos Bet25 og Danske Spil* er det de kvindelige deltagere, der er favoritter til at vinde Vild Med Dans 2017. Først som fjerdefavorit til odds 10,00 finder man kajakroeren René Holten Poulsen hos Danske Spil*, mens han indtager en delt placering som ottendeudfordrer hos Bet25. Hos sidstnævnte er den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson delt tredjefavorit til odds 10,00. 

"Daniel Svensson er en gudsbenådet fighter, som udover kampe på banen også har overvundet et alvorligt kræftforløb. Hans historie om vejen tilbage til livet er fantastisk, og med sit vinderinstinkt kan han blive en farlig outsider," siger Morten Olsen fra Bet25 og fortsætter:

"Vinderinstinkt er der i den grad også i roeren René Holten Poulsen, som meget vel kan følge i fodsporene på Eskild Ebbesen, der var med i finalen i Vild Med Dans anno 2005. Der er generelt mange spændende navne i spil, og det skal blive interessant at se, hvem der bliver deres partnere. Det kan også blive afgørende for udfaldet."

Og netop tildelingen af den professionelle danskepartner til kendisserne vurderes også hos Danske Spil* til at få betydning for favoritværdigheden og oddsene. 

"Nogle af danserne er jo mere rutinerede end andre. Det handler blandt andet om at vælge den rigtige sværhedsgrad på det rigtige tidspunkt, mens det også handler om, at nogle af de mere erfarne dansere måske er mere åbne og rolige foran kameraerne end de nye dansere," fortæller Jan Trier fra Danske Spil*

Begge bookmakere har ikke meget tiltro til komikeren Simon Jul: 

"Uden at kende noget til Simon Juls danseevner, så er det nok på hans væsen, at han skal hente sine point. Når man sætter odds på noget som det her, så handler det jo også lidt om mavefornemmelse. Vi har ikke rigtig set Simon Jul danse i nogen sammenhæng før, og vores fornemmelse er, at dans måske ligger mere naturligt for nogle af skuespillerne og sportsfolkene, siger Jan Trier fra Danske Spil*

Simon Jul giver odds 20,00 hos Danske Spil* for en sejr i Vild Med Dans 2017.

Deltagerne til Vild Med Dans 2017: 

 • Iben Hjejle, skuespiller
 • Jesper "Jokeren" Dahl, rapper
 • Dak Laddaporn Wichangoen, køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin
 • Lucas "Bimse" Hansen, skuespiller
 • Sofie Lassen-Kahlke, skuespiller
 • Daniel Svensson, tidligere håndboldspiller og nu håndboldekspert på TV2
 • Mie Ø. Nielsen, svømmer
 • Julia Sofie Aastrup, blogger
 • René Holten Poulsen, kajakroer
 • Christian Müller Bækgaard, vært på TV 2 Sporten
 • Ane Høgsberg, komiker
 • Simon Jul, komiker og radiovært